Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un avion, pe un aeroport din Germania

Autor: Alina Petre
Actualizat: 28 iul 2023, 04:35

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un avion

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un avion, pe un aeroport din Frankfurt, Germania.

Cadavrul a fost descoperit joi, într-un avion al companiei Luftansa. Aeronava venea din Iran a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Suceava! Doi bărbați au murit. Cine este omul de afaceri care și-a pierdut viața

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un avion, pe aeroportul din Frankfurt

Poliția a făcut anunțul vineri.

Din primele informații, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, joi, în locașul trenului de aterizare al unui avion al companiei germane Lufthansa. Avionul venea de la Teheran și aterizase la Frankfurt joi dimineață. 

Cadavrul a fost găsit în timpul unor lucrări de întreținere, relatează News.ro, care citează AFP.

Lângă cadavru se afla o butelie de oxigen cu o mască, a precizat poliția, care nu are însă alte informații despre identitatea sau circumstanțele tragediei în acest moment.

În acest caz a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la decesul persoanei.

Un tânăr a făcut infarct în timp ce se afla într-un avion și a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

Au fost momente de panică pe Aeroportul internațional Otopeni, după ce pasagerul unei curse Lufthansa a făcut infarct în timp ce se afla într-un avion.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serviciul de Asistență Medicală al  Aeroportului Internațional Henri Coandă București  a intervenit din nou astăzi pentru a slava viața unui pasager în vârstă de 36 de ani, a transmis Serviciul Comunicare Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13.

După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord. Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul și l-a transportat la spital. 

Avionul urmează să își continue zborul către Frankfurt. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale.

În situații de urgențe medicale, piloții aeronavelor care survolează regiunea sud-est europeană aleg să aterizeze la Otopeni vine să dovedească încă o dată profesionalismul și dedicarea echipei medicale și personalului de sol al aeroportului CN Aeroporturi București.

Citeste si: Momente de panică pe Aeroportul Otopeni! Un tânăr de 36 de ani a făcut infarct în timp ce se afla într-un avion

 

 

 

Taguri: