Cadou de ziua indragostitilor pentru el. Ce sa ii oferi de Valentine’s Day?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 feb 2018, 15:38

Esti in pana de idei? Acestea sunt cele mai bune propuneri de cadou de ziua indragostitilor pentru iubitul tau, il vei da pe spate cu siguranta!

Valentine's Day se apropie cu pasi repezi si, desi iubirea nu are un pret, un cadou de ziua indragostitilor este mai mult decat bine venit pentru a-l face pe cel drag sa se simta important.

Alegerea unei atentii pentru doamne poate fi mai simpla, insa daca esti femeie, oare cum iti poti surprinde iubitul? Iata cateva idei de cadou de ziua indragostitilor pentru el.

Cadou de ziua indragostitilor pentru el- smartwatch

Baietii sunt atrasi de tehnologie, asa ca un smartwatch reprezinta un cadou perfect de ziua indragostitilor.

In functie de personalitatea lui poti opta pentru un model cu un design clasic sau unul cu un design sport.

Poate fi un cadou scump, insa priveste partea buna a lucrurilor: acum nu mai are scuza ca nu a auzit telefonul cand l-ai sunat sau ca nu ti-a vazut mesajele.

Cadou de ziua indragostitilor pentru el- ia-l cu tine la spa

Orice om are nevoie de relaxare, asa ca de ce sa nu il surprinzi cu o iesire pe care, cel mai probabil, nu ar face-o de unul singur? Ia-l cu tine la spa!

Este un cadou foarte potrivit pentru ziua indragostitilor: romantismul va atinge cote inalte intr-un jacuzzi cu apa calda si bule, alaturi de o sampanie fina din care puteti sorbi linistiti, relaxati complet.

Cadou de ziua indragostitilor pentru el- du-l la un escape room

Pentru ca o relatie se sudeaza atunci cand partenerii fac lucrurile impreuna, il poti surprinde cu o iesire la un escape room.

Sentimentul de echipa si de reusita dupa rezolvarea puzzle-urilor va spori increderea intre voi doi. La final, dupa ce veti iesi victoriosi, puteti sarbatori la un pahar.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.