Cadou extrem de pretios pentru fratele presedintelui Traian Basescu! Mircea Basescu a iesit din arest preventiv dupa 5 luni!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:22

Miezul noptii l-a prins in sanul familiei, dupa ce magistratii au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu!

Mircea Basescu a primit cea mai buna veste din ultima perioada. Exact cand credea ca toate incercarile sale sunt in zadar, judecatorii i-au facut cea mai placuta surpriza, chiar de ziua sa!

Asa se face ca Mircea Basescu isi serbeaza ziua de nastere in vila sa din Constanta, nu intre cei 4 pereti ai unei celule.
Magistratii Curtii de Apel Constanta si-au facut publica decizia ieri, in jurul pranzului.

Dupa ce formalitatile au fost indeplinite, la ora 4 fara un sfert, Mircea Basescu a respirat pentru prima oara dupa aproape jumatate de an, aerul libertatii! A iesit insotit de unul dintre avocatii sai.

Poate va intrebati unde era familia in aceste momente importante. Ei bine, sotia sa, Doinita, il astepta cu nerabdare acasa.
La mai putin de doua ore de la eliberare, Mircea Basescu isi face aparitia intr-un bolid de lux si opreste in fata casei.

Este imbracat elegant, in costum si palton.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Chiar daca nu are voie sa-si paraseasca locuinta fara acordul instantei, fratele presedintelui poate sa primeasca vizite.
Mircea Basescu este judecat pentru infractiunea de trafic de influenta in dosarul privind mita pe care fratele presedintelui ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial.

Marian Capatana, cel care ar fi intermediat presupusa tranzactie, a primit si el incuviintarea judecatorilor de a fi arestat la domiciliu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.