Cadoul care a stârnit şiroaie de lacrimi! Fuego, gest emoţionant pentru bunicii din azil!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2017, 09:56

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, iar cu ocazia zilei de 8 martie, Fuego a mers într-un azil de bătrâni, unde a încântat mai multe bunici.

Are un suflet mare şi nu refuză nicio provocare. Fuego, artistul care a cucerit inimile multor femei de la noi, a mers într-un cămin de bătrâni, unde le-a oferit flori femeilor şi, mai mult de atât, le-a cântat şi le-a oferit autografe.


”Ne-am gândit amândoi la această bucurie. Fac lucrurul acesta cu mare drag şi nu vreau să treacă ziua de 8 martie fără a le oferi doamnelor de aici flori, dar şi dulciuri.
Vrem să le îndulcim şi o să le şi cânt, pentru că ştiu că se vor bucura şi vor uita de probleme.”, a spus Fuego, înainte de a intra la căminul de bătrâni din Capitală.

Mai mult de atât, acesta n-a uitat nici de femeia care i-a dat viaţă şi i-a trasmis un mesaj emoţionant: ”Mă gândesc la mama. Mă gândesc la femeia care a luptat ca eu să fiu pe scenă şi vreau să-i transmit un mesaj, pentru că sunt sigur că ne priveşte: ”Când eram copil nu ştiam ce flori, ce mărţişor să-ţi iau şi ce
să-ţi scriu în felicitare, iar acum cred că cel mai frumos mărţişor este să fiu pe scenă. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine.”, a spus Fuego, la WOWbiz.


Fără să stea prea mult pe gânduri, Fuego a intrat în căminul pentru bătrâni, unde a încântat femeile cu melodiile sale de suflet, multe dintre acestea izbucnind în lacrimi.
”Am multe fotografii cu tine.
Îl iubesc până la Dumnezeu. Să vii şi la ziua mea. Frumosule, vai ce bine-mi pare că te-am văzut. Mor mulţumită.”, a fost mesajul unei femei care se pregăteşte să împlinească 100 de ani.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.




 

 

Taguri: