Cadoul inedit primit de Anamaria Prodan, la împlinirea vârstei de 51 de ani! Sexy impresara a împărtășit vestea pe rețelele sociale

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 dec 2023, 14:57

Anamaria Prodan a împlinit vârsta de 51 de ani și a sărbătorit pe măsură, într-un club de fiță din Capitală, acolo unde a avut alături oamenii dragi.

Sexy impresara a primit numeroase cadouri, însă cel mai mare și luxos a apărut chiar într-o fotografie postată de vedetă pe pagina sa de Instagram. 

Ce cadou luxos a primit Anamaria Prodan de ziua ei

Frumoasa șatenă și-a manifestat bucuria în mediul online, unde s-a mândrit cu cadoul special primit cu ocazia zilei sale de naștere. 

Anamaria Prodan apare alături de o mașină extrem de scumpă, marca Mercedes, tip jeep.

Fanii au reacționat uimiți în comentarii, majoritatea urându-i impresarei să o stăpânească sănătoasă.

Citește și: Cine este noul bărbat din viața Anamariei Prodan: ”Există cineva în viața mea amoroasă” Impresara a dezvăluit totul

Cum a petrecut impresara la împlinirea vârstei de 51 de ani

Duminică, Anamaria Prodan a sărbătorit împlinirea a 51 de ani.

Impresara a fost protagonistă la o petrecere magnifică, iar alegerea sa vestimentară a captat atenția tuturor.

Evenimentul a avut loc într-un club de lux din Capitală, în cursul nopții de sâmbătă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vedeta și-a adunat prietenii cei mai apropiați pentru a sărbători împlinirea a 51 de ani. Conștientă că un eveniment atât de semnificativ nu poate fi unul obișnuit, impresara a orchestrat o petrecere magnifică, iar tortul a surprins plăcut și a uimit invitații.

Anamaria Prodan a distribuit mai multe imagini și videoclipuri de la eveniment, iar apariția sa a captat atenția tuturor. În mod previzibil, impresara a ales o rochie menită să sublinieze silueta sa și formele impecabile. Ținuta Anamariei Prodan a inclus accente metalice în partea superioară, iar coafura adoptată a fost deosebit de extravagantă.

Anamaria Prodan i-a ținut la curent și pe fanii din mediul online, acolo unde a ținut să le mulțumească celor care i-au transmis urări de bine, dar și apropiaților care au fost alături de ea, într-o

seară extrem de specială.

„Vă iubesc și vă mulțumesc pentru această zi de vis ”, a scris Anamaria Prodan, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan iubește din nou! Ce mesaj i-a transmis sexy impresara bărbatului din viața sa

Șampania scumpă nu a încetat să curgă în paharele invitaților, iar impresara a fost sufletul petrecerii.

A fost surprinsă în timp ce dansa, iar mișcările ei au impresionat bărbații din preajma sa. Cu toate că a sărbătorit împlinirea a 51 de ani, Anamaria Prodan se simte în continuare tânără și arată mai bine ca niciodată.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.