Cadoul personalizat vine la pachet cu o multime de avantaje

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2018, 11:15

Nu este o misiune usoara alegerea unui cadou pentru o persoana apropiata, mai ales atunci cand timpul este limitat, iar bugetul este unul fix.

Un dar este acel obiect menit sa produca destinatarului o emotie pozitiva si sa il determine sa il redescopere cu placere de fiecare data. Cu atat mai mare este provocarea atunci cand i-ai mai oferit cadouri persoanei in cauza, intrucat selectia trebuie sa fie una si mai riguroasa, din dorinta de a surpinde cu ceva nou. Iar atunci cand intervine lupta intre estetic si util, alegerea obiectelor potrivite se dovedeste a fi una cu adevarat dificila.

Din fericire, exista cadouri personzalizate, acel gen de cadouri ce starneste emotii, amintiri si zambete. Nu se va putea compara niciodata cadoul traditional cu unul pe care este imprimata o imagine sau un text creat de tine pentru o persoana draga din viata ta. 

Cele mai populare obiecte care se pot persoanaliza in acest an sunt: cana, rama plexiglas, setul cu instrumente de scris realizate din lemn de trandafir, prosopul, ghiozdanul, puzzelul, etc. Tot in categoria cadourilor personalizate sunt incluse si tricourile ce pot fi purtate oricand, mai ales atunci cand este realizat in conformitate cu preferintele tale. Exista o multime de modele de tricouri cu mesaje haioase in zeci de culori de unde poti alege combinatia ce corespunde cu stilul persoanei careia vrei sa ii oferi acest cadou. Aceasta isi va aminti tot timpul de tine prin intermediul acestui cadou special si ingenios pe care l-a primit din partea ta.

Iata numai cateva dintre motivele care demonstreaza ca bucuria de a primi un cadou personalizat este mai mare decat cea generata de cadoul clasic:

Dovedesti ca iti pasa

Se considera ca gestul conteaza, iar aceasta afirmatie se aplica cu succes in privinta cadourilor. Atunci cand personalizezi obiectul pe care il daruiesti drept cadou, te implici mai mult si acorzi o atentie sporita nu doar gestului, ci si persoanei care il va primi. Exista o multitudine de obiecte identice, insa atunci cand unul primeste o tusa personala si reflecta personalitatea beneficiarului, este evident ca posibilitatea de a face cadoul din obligatie si fara tragere de inima este exclusa din start. Sunt multe metode prin care viitorul cadou se poate personaliza. Astfel, daca este vorba despre o bijuterie, se poate grava numele destinatarului sau o expresie cu insemnatate pentru acesta. Hainele se pot imprima, accesoriile de asemenea, atat cu nume, imagini sau mesaje ce inseamna ceva pentru cel care le primeste sau pentru relatia dintre voi.

Cadoul personalizat ramane valoros pentru totdeauna

Obiectele bifeaza o functie utilitara, insa atunci cand pe langa utilitate, li se adauga o semnificatie aparte prin personalizare, ele devin o amintire pretuita intotdeauna de catre cel care le primeste. Au incarcatura emotionala, inseamna mult mai mult decat rolul initial, cel cu care au fost inzestrate atunci cand au fost create. De obicei, ele aduc in memoria oamenilor imagini dragi din vremurile de odinioara, retraite cu drag ori de cate ori privirea cade pe acel obiect. La nunti sau botezuri, un obiect de decor – o rama foto deosebita, un tablou, un album – va ramane marturie a unor evenimente speciale.

Demonstreaza ca iubesti cu ajutorul cadourilor personalizate

Atunci cand ai o relatie apropiata cu o persoana si o cunosti bine, iti vei dori sa ii faci un cadou cu dedicatie. Personzalizandu-l, pui o parte din suflet intr-un simplu obiect, acesta capatand valoare in ochii beneficiarului. Cat priveste cuplurile, ideea de cadouri personalizate romantice poate fi folosita drept arma pentru a sparge monotonia si un mod original de a-i spune ca il/o iubesti.

La cadourile personalizate, varsta si sexul sunt irelevante

Femei sau barbati, tineri sau varstnici, atunci cand numele, poza sau ceva aparte pentru noi insoteste cadoul primit, ne bucuram si nu mai tinem cont nici de utilitatea sau valoarea darului. Fiecarui individ ii place sa isi puna amprenta asupra tuturor lucrurilor din jur si sa traiasca cu convingerea ca este o persoana deosebita si merita sa fie tratata ca atare. Cadoul personalizat realizeaza acest lucru, scutindu-te pe tine de eforturi suplimentare. Ne dezvaluie faptul ca prezenta noastra in viata altor persoane este importanta, ca avem un rol bine definit.

Nu in ultimul rand, cadoul personalizat te ajuta sa elimini concurenta, evitand de asemenea riscul de a oferi un cadou similar cu ceea ce au oferit deja si altii. Oferind ceva unic si original, automat te vei situa cu un pas in fata celoralti. 

Astfel, cadoul personalizat ramane o optiune de preferat in favoarea celorlalte. Dezvaluie multe despre tine, cat si despre destinatar, despre relatia voastra, e special, unic, nu tine cont de varsta, ramane o amintire placuta si uneori este mai putin costisitor. Cu atatea avantaje, urmatoarea ocazie nu ar trebui sa mai fie o provocare in identificarea cadoului perfect!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.