Cadouri business pentru Crăciun: 6 produse pe care le poți oferi angajaților și partenerilor

Author: Oana Iosif

Cadourile business pentru Crăciun te ajută să consolidezi legătura cu angajații și partenerii, demonstrându-le că îi apreciezi pe fiecare în parte. Sărbătorile de iarnă sunt o ocazie perfectă pentru a le mulțumi celor cu care lucrezi și care pun umărul la succesul companiei.

Dacă ești în pană de idei atunci când vine vorba despre cadouri business pentru Crăciun, ți-am pregătit mai jos câteva tipuri de produse pe care le poți oferi în această perioadă.

1. Instrumente de scris deosebite

Cu toții avem nevoie de instrumente de scris la locul de muncă și nu numai. Stilourile puse într-un etui din piele sunt o variantă elegantă cu ajutorul căreia îți poți surprinde partenerii ori managerii de departamente. Poți opta si pentru alte tipuri de obiecte din această categorie precum pixurile cu gel, rollerele si linerele. De asemenea, mai poți dărui pixuri personalizate cu un nume ori alt text reprezentativ pentru destinatari.

2. Ceasuri de perete

Alte cadouri business pe care le poți oferi în pragul sărbătorilor de iarnă sunt ceasurile de perete. Îndeplinesc atât un rol practic, cât și unul decorativ, astfel că sunt o investiție bună. Din sticlă, cu ramă de aluminiu ori lemn, găsești în comerț o mulțime de produse cu care poți surprinde angajații ori partenerii într-un mod plăcut. Sunt potrivite pentru orice încăpere și pot fi oferite atât femeilor, cât și bărbaților.

3. Suporturi de birou

Nu vei da niciodată greș dacă oferi cadou un suport de birou fiindcă este extrem de util în mediul office. Este practic, elegant și face ordine pe birou în doar câteva minute. Alege modele cu mai multe compartimente și design elegant pentru a-i impresiona pe toți. Poți pune în practică această idee și pentru a le aduce aminte potențialilor clienți de serviciile firmei tale, dar și de aprecierea pe care le-o porți.

4. Vaze de flori

Dacă îți dorești să oferi cadouri business unor femei, trece pe listă vazele de flori și vei avea toată admirația lor. Este cunoscut faptul că reprezentantele sexului frumos adoră florile, astfel că vei da dovadă de inspirație atunci când vei trimite un astfel de cadou de Crăciun. Cumpără modele de vaze cu linii simple, dar moderne, astfel încât să se plieze ușor pe toate gusturile, dar și să fie ușor de introdus în orice decor. Pentru a intra în atmosferă, pune în vază crenguțe decorative inspirate de sărbătorile de iarnă.

5. Jucării stresskiller

Jucăriile antistres sunt din ce în ce mai apreciate la locul de muncă, având în vedere că munca de birou dă frecvent stări de neliniște. Ajută la creșterea concentrării, eliberează anxietatea și ajută mintea să se liniștească. În funcție de legătura pe care o ai cu destinatarul cadoului, poți alege un obiect amuzant ori unul cu formă abstractă.

6. Căni termoizolante

De câte ori nu ni se întâmplă la muncă să nu ne putem bucura de o cafea caldă ori de un ceai aromat fiindcă se răcește până terminăm treaba? O cană termoizolantă este cea mai bună soluție în acest caz. Poate fi transportată la birou fără probleme, în mașina personală ori în mijloacele de transport în comun, și nu se varsă peste acte dacă este răsturnată din greșeală.

Indiferent pentru ce categorie de cadouri business de pe austral.ro optezi, cu siguranță angajații, colaboratorii și clienții se vor simți apreciați.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.