Cadouri ce aduc ghinion dacă sunt oferite de Ziua Îndrăgostiților 2024

Autor: Bianca Vidoi

Cadourile pe care trebuie să le evităm de Ziua Îndrăgostite, acestea aducând ghinion 

Sursa: Unsplash

Valentine’s Day este o sărbătoare în care se celebrează iubirea, iar acestea sunt cadourile pe care îndrăgostiții trebuie să le evite în 2024.

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day este celebrată anual la data de 14 februarie, iar în această zi este celebrată iubirea, atât față de partener, cât și față de persoanele apropiate sau familie. Persoanele ce sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților la data de 14 februarie 2024 obișnuiesc să facă diferite cadouri persoanelor iubite, însă sunt câteva pe care trebuie să le evităm. Iată ce cadouri aduc ghinion dacă sunt oferite de Ziua Îndrăgostiților la data de 14 februarie 2024.

Cadouri ghinioniste ce nu trebuie să fie oferite de Ziua Îndrăgostiților 2024

Deși Valentine's Day este o sărbătoare împrumutată din străinătate, românii o celebrează anual la data de 14 februarie, ocazie prin care pun pe primul loc persoana iubită, petrecând mai mult timp cu acestea sau oferindu-le mesaje romantice și cadouri. Această sărbătoare este celebrată și de persoanele ce nu au o persoană specială în viața lor, sărbătorind astfel iubirea pe care o poartă pentru prieteni și membrii ai familiei. 

Ziua Îndrăgostiților a ajuns să fie o sărbătoare foarte apreciată de români, în magazine găsindu-se adesea produse tematice care să îi ajute pe oamenii ce nu știu ce să îi ofere persoanei iubite, cu toate acestea există și câteva daruri pe care nu trebuie să le oferim în această zi, spunându-se că acestea aduc ghinion. 

Citește și: Când dăruim flori. Semnificația din spatele acestui gest drăguț

Bijuteriile și accesoriile sunt adesea alese pentru a fi oferite de Ziua Îndrăgostiților, însă ceasurile trebuie evitate cu această ocazie. Există tradiții vechi care spun că ceasurile oferite cadou în astfel de momente aduc asupra cuplului certuri, acesta măsurând timpul pe care îl mai are rămasă relația dintre parteneri. În această categorie intră și bijuteriile de chihlimbar, ce au o culoare foarte frumoasă și o naturalețe aparte, însă ce prevestesc adesea dezamăgirea sau decepția în relație.

Se crede că bijuteriile ce au perle aduc mare ghinion persoanei ce le-a primit, fiind un simbol al morții sau al pierderii, potrivit ego.ro.

În cazul în care doriți să îi faceți cadou persoanei iubite un portofel trebuie să știți că acesta nu trebuie să fie oferit niciodată gol, atrăgând astfel în viața partenerului ghinionul și paguba, superstiție ce se aplică și în cazul genților.

Cravatele sunt și acestea cadouri de Ziua Îndrăgostiților pe care trebuie să le evitați pentru persoanele iubite, crezându-se că prin intermediul acestui articol vestimentar se pot face blesteme și vrăji.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru data de 14 februarie 2024

 

Ai venit în viața mea fără permisiune, făcându-mă să uit trecutul și să mă gandesc doar la viitor. Mulțumesc pentru că ești tu! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt când sunt cu tine. La mulți ani de Sf. Valentin!

Cele mai bune relații nu sunt construite într-o singură zi, ci sunt construite zi de zi. Îți mulțumesc pentru eforturile tale de a ne face mai buni. Te iubesc!

Un mesaj este scurt pentru a exprima tot ceea ce simt, dar vreau sa fie o reflectare a cât de fericită e inima mea când sunt cu tine din prima zi. Te iubesc! La mulți ani de Valentine’s Day!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

În această zi a îndrăgostiților nu vreau să-mi aduci soarele sau luna de pe cer. Nu vreau stele şi nici nori. Tot ce-mi doresc eşti tu, soarele meu, cerul meu înstelat. Happy Valentine`s Day!

Am nevoie de tine, aşa cum am nevoie de aer. Am nevoie de tine când râd şi când plâng. Nu observi? Tu eşti viaţa mea. Happy Valentine`s Day!

Iubirea mea este cea mai înaltă fericire la care poate ajunge omul, căci numai prin ea cunoaşte că el e mai mult decât el însuşi, că e una cu totul.

Încă mă faci să râd. Încă îmi dai fluturași. Și încă mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Sunt atât de norocoasă să fiu îndrăgostită de cel mai bun prieten al meu.

Când ne-am întâlnit, am știut că vreau să petrec fiecare Zi a Îndrăgostiților cu tine. Ești persoana mea și nu știu ce m-aș face fără tine. La mulți ani de Valentine’s Day!

Ești cel mai bun prieten al meu și sprijinul meu în viață. Îți mulțumesc pentru tot ce faci și pentru felul în care mă iubești. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Tu ești raza mea de soare. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubito!

Poate că am împărțit o mulțime de Zile ale Îndrăgostiților, dar asta nu înseamnă că mă voi plictisi vreodată să îți spun cât de mult te iubesc.

La mulți ani de Valentine’s Day – plănuiesc să fac ziua la fel de specială cum ești tu pentru mine.