Cadouri de 8 Martie 2022. Cele mai potrivite daruri pentru mamă, soție sau iubită

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 mar 2022, 09:01

Idei de cadouri pentru ziua de 8 Martie 2022

Sursa: unsplash

Femeile sunt în centrul atenției în luna martie, motiv pentru care primesc cadouri pe 8 Martie 2022, de Ziua Femeii. Iată câteva idei de cadouri cu care să îți impresionezi mama, soția sau iubita.

Pe 8 Martie 2022 este sărbătorită Ziua Femeii, un moment important pentru toate doamnele și domnișoarele. Astfel, de-a lungul anilor, s-a păstrat tradiția de a oferi tot felul de cadouri pe 8 Martie, mici atenții care să le aducă zâmbetul pe buze femeilor și prin care bărbații să își demonstreze aprecierea față de ele.

Cadouri de 8 Martie 2022. Ce poți să oferi de Ziua Femeii?

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an, pe data de 8 Martie. Acesta este momentul din an în care sunt evidențiate realizările pe care femeile au reușit să le obțină de-a lungul istoriei, atât din punct de vedere social, cât și politic sau economic, măsuri care au reușit să schimbe lumea. 

Începând cu anul 1977 este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii, această sărbătoare fiind stabilită printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.

Astfel, Ziua Internațională a Femeii este celebrată în mai multe țări.

În România, ziua de 8 Martie are o dublă semnificație. Nu este doar Ziua Internațională a Femeii, ci este considerată și Ziua Mamei. Chiar dacă, în mod oficial, Ziua Mamei este sărbătorită în România în prima duminică a lunii mai. Acest lucru se întâmplă după ce, în anul 2009, a intrat în vigoare o lege care stabilește ca Ziua Mamei să fie sărbătorită în prima duminică a lunii mai, sărbătoare care pică în 2022 chiar pe 1 mai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Mesaje de 8 martie: Cele mai frumoase urări SMS pe care să le trimiți de Ziua Femeii!

Idei de cadouri pentru soție, mamă sau iubită de 8 Martie 2022

Pe 8 Martie, bărbații obișnuiesc să le facă mici cadouri femeilor importante din viața lor, indiferent că este vorba despre mame, iubite, prietene sau soții.

Iată ce cadouri pot fi oferite cu această ocazie specială.

1. Bijuterii 

Bijuteriile sunt „cele mai bune prietene” ale unei femei, indiferent de vârstă. Astfel, orice femeie va aprecia un colier, un inel sau o pereche de cercei, mai ales dacă acest cadou vine din partea unei persoane dragi. Cei care nu au prea multe opțiuni pot alege să ofere bijuterii de 8 Martie, un cadou care nu se demodează niciodată și care cu siguranță va bucura sufletul oricărei femei.

2. Parfumuri și cosmetice

Femeile sunt gingașe, mereu atente la detalii, iar după bijuterii, cu siguranță în topul preferințelor se situează parfumurile și produsele cosmetice. Un astfel de cadou poate fi făcut în special pentru soții sau mame, având în vedere că bărbații din viața lor cu siguranță știu ce gusturi au în materie de parfumuri sau farduri, dar și ce li se potrivește cel mai bine.

3. Tablouri cu mesaje emoționante

Un tablou care să transmită un mesaj emoționant este întotdeauna o alegere potrivită. Poate fi vorba despre o hartă a stelelor, despre un tablou handmade de primăvară cu un citat reprezentantiv sau chiar despre o fotografie de familie. 

4. O ședință foto

Ce cadou mai potrivit pentru o femeie decât o ședință foto? Bărbații ale căror soții sunt pasionate de fotografie și caută mereu cel mai potrivit cadru pentru a face fotografia perfectă pentru instagram le pot oferi acestora în dar o ședință foto. Este un cadou special și care cu siguranță nu va fi uitat prea curând.

5. Programare la SPA

În luna martie, femeile trebuie să fie răsfățate și îndemnate să se pună pe primul plan. În cazul celor care au un program foarte încărcat și au nevoie de odihnă, o programare la SPA sau la salonul de înfrumusețare poate fi cel mai frumos cadou. 

6. Aranjamente florale 

Aranjamentul floral este un cadou clasic, dar care nu se demodează niciodată. Orice femeie va aprecia un buchet frumos de flori, mai ales dacă în el se vor regăsi și florile ei preferate. 

7. Articole vestimentare și accesorii

Majoritatea femeilor iubesc shoppingul, astfel că se vor bucura să pimească de 8 Martie 2022 o rochie nouă, o bluză elegantă, o geantă sau o pereche de pantofi. Un astfel de cadou se potrivește perfect atât pentru mame, cât și pentru iubite sau soții.

Citeste si: În ce zi a săptămânii pică 8 martie în 2022. Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită cu fast peste tot în lume

 

Taguri: