Cadouri de 8 martie pentru femeia iubita

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2018, 15:03

Opt martie se apropie cu pasi repezi. In curand, toate magazinele vor fi pline de oameni care abia asteapta sa puna un zambet pe fetele femeilor iubite.

Iar tu nu vrei sa te lasi mai prejos. Vrei ca anul asta sa oferi ceva care o va lasa cu gura cascata pe iubita, mama sau sora ta. Vrei ca anul asta sa fie special si sa faci o impresie. Noi iti sarim in ajutor cu cateva idei de cadouri de 8 martie pe care femeia din viata ta le va aprecia cu siguranta.

Pantofi

E un adevar. Nu poti niciodata sa ai prea multi pantofi si toate femeile stiu prea bine asta. Din acest motiv, nu ai cum sa dai gres cu o pereche de platforme de dama ieftine si trendy. De ce recomandam doar platforme?

Pentru ca 2018 a decis deja ca ele vor fi vedetele. Opteaza pentru o pereche de botine cu platforma, sandale sau chiar tenisi. Comfortabile si stilate, platformele vor reprezenta o mult iubita aditie la colectia de incaltaminte a femeii iubite.

Bijuterii

Bijuteriile de orice fel au devenit deja alegeri clasice, mai ales ca si cadouri pentru mama ta. O poti surprinde anul acesta cu o brosa masiva din argint, un colier delicat sau o pereche stralucitoare de cercei.

Iar daca ramai in pana de idei, ii poti oferi oricand o cutie sofisticata din lemn in care sa-si pastreze toate bijuteriile vintage si, de ce nu, si pe cele de la tine.

Parfumuri

O alta alegere cu care nu poti da gres niciodata este un parfum de calitate. Alege unul cu note floral fructate pentru o femeie feminina sau unul amarui, cu note lemnoase pentru o femeie misterioasa si senzuala.

De obicei, orice parfum vine si cu o gama de produse pentru ingrijirea corpului, asa ca nu te sfii sa le adaugi si pe acelea in cos. Nu se stie niciodata cand iubita ta va avea nevoie de o noua lotiune de corp, nu?

O programare la dentist

Zambetul este cel mai pretios accesoriu al unei femei. Poate ca ea se confrunta acum cu cateva urgente stomatologice. Ce varianta de cadou poate fi mai potrivita decat un tratament pentru albirea dintilor? Sau un implant dentar?

Sau doar un simplu consult stomatologic? O astfel de consultatie nu dureaza decat doua ore, astfel incat sa poata fi strecurata cu usurinta printre programari la salon sau sesiuni de shopping. Ii oferi femeii dragi un cadou cu adevarat spectaculos, iar ea te va rasplati cu un zambet pe masura.

O zi la spa

De ziua femeii, ofera-i celei dragi ocazia de a se relaxa la spa. Cine nu ar aprecia o zi plina de rasfat, incheiata cu o sesiune de manichiura si pedichiura? Cauta, citeste si analizeaza cu atentie fiecare oferta. Doar asa vei fi sigur ca alegi locul potrivit. Iar dupa ce sedinta de relaxare s-a incheiat, ofera-i o cina romantica de neuitat la restaurantul ei preferat. 

 

Taguri: