Cadouri de Crăciun pe care să le iei de Black Friday, de la eMag si evoMag

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 nov 2020, 11:26
Cadouri de Crăciun cu reduceri consistente de Black Friday

Într-un 2020 plin de încercări vom avea sărbători de iarnă cu totul neobișnuite. Fără târguri și fără prea mult elan pentru cumpărături. Tocmai de aceea, marile magazine, comercianții și curierii ne ademenesc deja să intrăm în spiritul Crăciunului, iar ofertele sunt pregătite.

Mai este  foarte puțin până la Crăciun, iar Black Friday a început. Amândouă au un lucru în comun: cumpărăturile! Pentru unii o bucurie, pentru alții o bătaie de cap. Dacă le-ai combina, ai avea numai de câștigat! Cadouri de Crăciun cu reduceri consistente de Black Friday. Iată ce cadouri poți cumpăra de la eMAG.

Cumpărături pentru Crăciun de Black Friday

eMAG vine și în acest an cu oferte consistente la peste 2 milioane de produse, astfel că e greu să nu găsești cadourile potrivite pentru cei dragi.

Părinți, iubit sau iubită, prieteni, copii, pentru toți vei găsi cadoul potrivit printre articolele reduse de eMAG pe 13 noiembrie.

Fie că vorbim despre electrocasnice mici sau mari, gadgeturi, produse pentru casă, îngrijire sau fashion, e o adevărată bucurie să le cumperi la prețuri reduse chiar și cu 80%. Poate că nu ar strica să adaugi pe listă și cumpărăturile pentru Crăciun! Dacă de Black Friday faci cumpărături pentru tine, Crăciunul înseamnă bucuria oferită celor dragi. Poate

nu ar strica să faci lucrurile din timp în acest an, iar Vinerea Neagră îți dă ocazia să le cumperi la cele mai bune prețuri.

Pentru copii aveți la dispoziție 500.000 de  jocuri și jucării  din care puteți alege. Știm, Moș Crăciun vine mai încărcat acum, și probabil că lista celor mici conține și  jocuri, console și accesorii de gaming.  Luați în vedere și ofertele la  cărți. Nici reducerile la  smartphone-uri sau laptopuri  nu sunt de ratat, mai ales acum când școala s-a mutat în mediul online.

Acesta poate fi cadoul mult așteptat pentru un copil.

Si evoMAG are o gama foarte variata de cadouri pe care le poti cumpara celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un bărbat, puteti alege din peste 50.000 d e sticle de whiskey, vin și alte băuturi alcoolice.  O băutură deosebită poate fi o opțiune bună și pentru cadourile oferite colegilor de muncă.

Și  echipamentele sportive  pot constitui un cadou deosebit pentru amatorii de mișcare și împătimiții de adrenalină.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeile pot fi răsfățate cu un  parfum  sau  produse cosmetice, la preturi reduse de Black Friday.

De sub bradul de Crăciun nu lipsesc nici mănușile, căciulile, fularele sau puloverele pufoase. Aveți de unde alege. Sunt peste 400.000 de  articole de fashion  puse la vânzare în Vinerea Neagră.

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.