Cadouri Moș Nicolae 2022. Darurile care aduc noroc și prosperitate în orice casă

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 06 dec 2022, 08:39

Cadouri Moș Nicolae 2022. Darurile care aduc noroc și bunăstare

Sursa: freepik.com

Cadouri Moș Nicolae 2022. Adevărate simboluri ale norocului și ale prosperității, aceste obiecte sunt cele mai potrivite cadouri de Moș Nicolae. Ele deschid calea spre împlinire și atrag succesul.

Cadouri Moș Nicolae 2022. Cele mai potrivite daruri care atrag norocul și prosperitatea,  pe care este bine să le primești și să le oferi de Moș Nicolae. Potrivit tradițiilor și superstițiilor, aceste cadouri deschid calea spre împlinire și atrag succesul în anul care va veni. Aceste obiecte nu trebuie să lipsească din case în ziua Sf Nicolae. 

Citește și: Calendar Ortodox 6 decembrie 2022: Sfântul Nicolae, sărbătoare cu cruce roșie. Ce e bine să pui lângă icoană în ajun de Moș Nicolae

Cadouri Moș Nicolae 2022. Darurile care aduc noroc de Sf Nicolae 

Nu doar tradiția populară consideră că anumite cadouri oferite de Moș Nicolae se pot transforma într-un adevărat magnet care atrage norocul și prosperitatea în orice casă. Și experții Feng Shui sunt de părere că anumite obiecte sunt capabile de a atrage energiile pozitive și de a deschide calea spre împlinire și succes.

Pentru că au mai rămas doar câteva ore până când ghetuțele proaspăt lustruite ale celor care au fost cuminți vor fi umplute de daruri, am pregătit o listă cu cadouri de Moș Nicolae care sunt asociate cu norocul, prosperitatea și buna dispoziție în orice casă în care se vor regăsi. 

Citește și: Cadouri care nu se oferă de Moș Nicolae. Ele aduc doar ghinion și lacrimi amare  

Cadouri de Moș Nicolae. Obiectele care aduc prosperitate și spor în toate 

Simbol al abundenței și al bogăției, clopoțeii de vânt, broasca Feng Shui sau bijuteriile în formă de trifoi cu patru foi, toate reprezintă cadouri potrivite de Moș Nicolae. 

Pentru iubitorii de plante, cel mai potrivit cadou de Moș Nicolae este, fără doar și poate, un ghiveci cu Sansevieria, planta care atrage sănătatea, puterea și prosperitatea. 

Bambusul simbolizează, de asemenea, norocul și bunăstarea și poate fi oferit drept cadou de Moș Nicolae acelora care apreciază plantele. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O altă plantă despre care se spune că atrage buna dispoziție în casă este Gardenia, al cărei preț pornește de la 28 de lei și care poate fi un cadou oferit în ajun de Sf Nicolae unui iubitor al plantelor la ghiveci. 

Cu o simbolistică puternică, parfumul reprezintă, de asemenea, un cadou potrivit de Moș Nicolae atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Bijuteriile reprezintă o altă idee bună de cadou de Moș Nicolae pentru că reprezintă bogăția și aduc și mai multă bunăstare celor care le poartă, conform credinței Feng Shui. Alege o bijuterie cu o piatră prețioasă sau semiprețioasă, cum este ametistul sau citrinul – citrinul este considerat piatra bogăției de secol întregi, datorită culorii sale aurii. Din categoria pietrelor prețioase pe care ar fi bine să le eviți face parte opalul pentru că se spune că aduce ghinion, dar și perlele. 

La polul opus stau obiectele despre care se spune că nu trebuie oferite de Moș Nicolae. Aceste cadouri ar aduce doar ghinion și lacrimi amare atât în viața celor care le primesc, cât și pentru cei care le oferă. 

Citește și: Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă  

Cadourile de Moș Nicolae care aduc ghinion 

Citește și: Mesaje Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase felicitări, urări și mesaje de La Mulți Ani pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sf. Nicolae

De Moș Nicolae,  sub nicio formă nu trebuie sa oferi în dar obiecte ascuțite, truse de cosmetică sau obiecte de culoare neagră. Fularele sau cravatele se află, de asemenea, pe lista cadourilor interzise de Moș Nicolae. Se spune ca toate acestea aduc ghinion atât celor care le oferă cât și celor care le primesc. 

Dacă ai de gând să oferi un portofel în dar de Moș Nicolae, ai grijă să pui și un bănuț în el. Portofelul gol în semn de cadou alungă bogăția și prosperitatea, potrivit superstițiilor. 

Perlele sunt, de asemenea, interzise printre cadourile de Moș Nicolae. Aceste pietre prețioase le vor face să plângă cu lacrimi amare pe cele care le-ar putea primi. 

O atenție deosebită ar trebui să acordați obiectele de veselă pe care intenționați să le oferiți în dar de Moș Nicolae. Se spune să dacă sunt ciobite aduc mare ghinion și știrbesc armonia și fericirea casei. 

Sursă: www.ghizbi.ro