Cadouri «obraznice» pe care le vor de Sarbatori, in functie de zodie

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:24

Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special din partea barbatului tau de Craciun sau de Revelion, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

 

Cadouri «obraznice» pe care le vor de Sarbatori, in functie de zodie
Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special din partea barbatului tau de Craciun sau de Revelion, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.
IUBITUl, BERBEC
Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca Sarbatorile de Iarna sa le fie cu totul dedicate lor.
Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar si doar hazliu, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat.
Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?
IUBITUL, TAUR
Daca iubitul tau este in zodia taur, ar fi indicat sa stai bine din punct de vedere financiar. Nu de alta dar taurii iubesc cadourile scumpe si iubesc sa fie rasfatati. Daca si decorul este unul cu totul special, atunci ai dat lovitura. Asa ca du-i mancare la pat, maseaza-i picioarele si amenajeaza camera in care stati ca si cand ar fi dintr-un hotel de lux.
Abia cand esti sigura ca este comod, da-i cadoul pe care i l-ai cumparat. Si ar fi bine sa fie unul cat se poate de scump!
IUBITUL, GEMENI
Razvratiti din sine, gemenii nu o sa admita niciodata ca sunt genul de persoane care sa se bucure de Sarbatorile de Iarna. Din simplul motiv ca urasc sa faca cadouri pentru sarbatori pe care nu le considera importanta.
Geamanul va uita cu siguranta sa iti cumpere un cadou si cel mai probabil va incropi ceva pe ultima suta de metri. Asa ca nu te chinui prea tare sa iti dai seama ce ar putea sa-l multumeasca si cumpara-i ceva simbolic. Oricum, te va iubi la fel de tare. Ba mai mult, se va simti prost cand va realiza ca el nu ti-a cumparat mare lucru.
Citeste continuarea pe lyla.ro!

IUBITUl, BERBEC
Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca Sarbatorile de Iarna sa le fie cu totul dedicate lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar si doar hazliu, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul.

Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?

IUBITUL, TAUR
Daca iubitul tau este in zodia taur, ar fi indicat sa stai bine din punct de vedere financiar. Nu de alta dar taurii iubesc cadourile scumpe si iubesc sa fie rasfatati. Daca si decorul este unul cu totul special, atunci ai dat lovitura. Asa ca du-i mancare la pat, maseaza-i picioarele si amenajeaza camera in care stati ca si cand ar fi dintr-un hotel de lux. Abia cand esti sigura ca este comod, da-i cadoul pe care i l-ai cumparat. Si ar fi bine sa fie unul cat se poate de scump!

IUBITUL, GEMEN I
Razvratiti din sine, gemenii nu o sa admita niciodata ca sunt genul de persoane care sa se bucure de Sarbatorile de Iarna. Din simplul motiv ca urasc sa faca cadouri pentru sarbatori pe care nu le considera importanta. Geamanul va uita cu siguranta sa iti cumpere un cadou si cel mai probabil va incropi ceva pe ultima suta de metri. Asa ca nu te chinui prea tare sa iti dai seama ce ar putea sa-l multumeasca si cumpara-i ceva simbolic. Oricum, te va iubi la fel de tare. Ba mai mult, se va simti prost cand va realiza ca el nu ti-a cumparat mare lucru.

Citeste continuarea pe lyla.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?