Cadouri pentru casă pe care trebuie să le adaugi pe lista lui Moș Craciun

Author: Oana Picerea

Luna cadourilor nu este departe și este bine să te pregătești din timp pentru a te documenta și a alege cele mai potrivite cadouri pentru fiecare membru al familiei. Dar ce ai spune de niște cadouri pentru întreaga familie? Iată câteva idei.

S-a tot vorbit în ultimul timp de poluarea din aer și cât de afectată este sănătatea noastră de poluanții pe care îi respirăm involuntar. Dacă nu putem face foarte multe pentru a îmbunătăți aerul de afară, putem schimba rapid calitatea aerului din casă cu ajutorul unui purificator de aer. Un astfel de aparat are rolul de a ventila și trece aerul din încăpere printr-o serie de filtre pentru curățarea lui de particule mai mari sau  mai mici care ne pot afecta sănătatea.

Alegerea unui astfel de aparat trebuie făcută în funcție de dimensiunea casei sau a camerei în care va fi folosit. Poți alege chiar mai multe modele, unul pentru camera copiilor care să aibă, eventual, și o lampă de veghe, unul pentru dormitor și unul pentru sufragerie.

În sezonul rece, la fel de util este un umidificator. Aerul uscat favorizează transmiterea virusurilor – de unde și incidența mai mare de viroze și gripe în timpul iernii – dar afectează negativ și organismul. Pentru a nu fi nevoie să apelezi la metode bătrânești – cu oala de apă pe calorifer – poți pune pe lista cadourilor un umidificator care știe să meargă în funcție de umiditatea relativă măsurată în cameră.

Ce-ai spune și de câțiva senzori de alertă care să te anunțe pe mobil dacă s-a deschis un geam sau o fereastră sau dacă a început să curgă apa pe podeaua de la baie? Acești senzori SMART pot să te salveze de la numeroase neplăceri.

Dacă aromaterapia este una din preferințele tale sau ai pe cineva în familie pasionat de mirosurile speciale ale uleiurilor esențiale, este momentul să achiziționezi un difuzor de arome. Uleiurile esențiale, în dozajul corect pot fi cu adevărat benefice pentru organism, dau aerului un miros plăcut și nu sunt poluante așa cum sunt bețișoarele aromate.

Iată câteva idei care te pot salva de agitația alegerii cadourilor mai ales că astfel de produse le poți căuta și comanda online.

Sursa imagine: pexel.com

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.