Cadouri pentru nunta de argint: 5 idei care te costa mai putin de 200 Ron!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 dec 2020, 14:22

Nunta de argint reprezinta un nou juramant de dragoste, odata cu implinirea a 25 de ani de la casatorie.

Alegerea unui cadou pentru nunta de argint nu este foarte usor de facut. Pentru a-ti veni in ajutor, daca esti invitat la o astfel de petrecere, am facut o selectie si iata 5 idei de cadouri aniversare casatorie aici, care te costa mai putin de 200 RON si care au un efect spectaculos pentru cei doi sarbatoriti:

1. Set coliere cuplu Love Forever

Iata o idee pentru cei ce se iubesc chiar si dupa 25 de ani. Acesta este un cadou special gandit pentru a fi oferit celor ce isi aniverseaza casatoria si isi celebreaza dragostea. Incrustate cu mici cristale translucide, acestea sunt realizate asemenea unor mici piese de puzzle, un colier fiind special creat pentru el, fiind decorat cu un inger, iar celalalt pentru ea, fiind decorat cu un inel de logodna.

Pe cele doua coliere se poate citi mesajul ``Love is always and forever``.

2. Glob razuit intreaga lume

Cine nu iubeste sa calatoreasca?! Mai mult ca sigur acest glob de razuit intreaga lume ar putea fi un cadou potrivit pentru aniversarea casatoriei pe ani. Le poti oferi celor doi placerea de a incerca lucruri noi, de a se intrece in noi si noi descoperiri din intreaga lume.

Este un cadou creativ foarte frumos gandit pentru cei ce iubesc sa petreaca timpul in doi si sa calatoreasca cat mai mult. Globul se poate razui pentru a marca locurile unde au ajuns impreuna si pentru a le observa pe cele pe care le mai au de vizitat.

3. Rama foto Hollywood

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este un cadou inspirat pentru cei ce au dat dovada de dragoste de-a lungul vietii. Este asemenea clachetelor folosite pe platourile de filmare si ai putea alege o fotografie cu cei doi, reusind astfel sa ii transformi in personajele principale ale celui mai frumos film de dragoste.

4. Lampa Luna

Aceasta lampa este un cadou perfect pentru dormitorul celor doi.

Poate fi asezata pe unul dintre dulapioarele de langa pat si creeaza o atmosfera extrem de placuta. In plus, ideea acestei lampi este cat se poate de creativa: le vei darui astfel luna de pe cer spre a le fi martora dragostei lor!

5. Set cadou 2 cani ceramice Hubby&Wifey

Aceste cani pot fi considerate o idee creativa de cadou pentru cuplurile ce implinesc 25 de ani de la casatorie.

Dimineata devreme, indragostitii isi pot servi cafeaua folosindu-le cu placere, amintindu-si in acelasi timp si de acest eveniment aniversar.

Nunta de argint inseamna dragoste pura, asa ca inspira-te din toate cele de mai sus si fii martorul unui cuplu special, unei dovezi de iubire.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.