Cadre medicale fără apărare, cu o singură mască simplă, UNA PE ZI, și pe care nu le testează nimeni NICI DACĂ FAC FEBRĂ

Autor: B.M.
Paula este un medic rezident din Cluj

Un medic tânăr rupe tăcerea și își asumă, deschis, cu numele și fața neblurată, să spună cum sunt lăsați fără „armură“ în fața unui virus care poate ucide.

Peste 200 de medici și cadre medicale din România sunt deja scoase din luptă, infectate cu coronavirus.

Paula este un medic rezident din Cluj care a avut curajul să vorbească deschis despre lipsa de protecție a personalului din spitalele clujene, dar și despre atitudinea Direcției de Sănătate Publică cu privire la posibilii infectați cu coronavirus.

Paula este medic rezident în ultimul an la secția de neonatologie și spune că medicina pentru ea este o chemare.

„Iubesc meseria de medic! Cred că a fost chemarea mea de când am simțit. Îmi place ceea ce fac. Dumnezeu a investit în mine, iar acum e timpul să dau înapoi”, a spus Paula în cadrul videoconferinței.

Fiindcă își iubește meseria și dorește să salveze vieți, tânăra a fost dispusă să vorbească deschis despre neregulile pe care le-a constatat ea în ceea ce privește lupta autorităților cu răspândirea epidemiei de coronavirus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu sunt genul care să mă plâng și de obiciei tac și înghit. Dar azi mi s-a umplut paharul”, a spus tânăra.

Citește continuarea aici.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.