Cagatay are un șoc când se trezește lângă Cansu, iar Șahika cade inconștientă după ce bea din băutura oferită de Hasan Ali. Vezi online live episodul 96 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 feb 2024, 04:15

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 4 mai 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 4 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, joi, 4 mai 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Cagatay se trezește în camera de hotel lângă Cansu, iar aceasta îl minte că au petrecut seara împreună.

Ce se întâmplă în episodul 96 din “Prețul Fericirii”?

Cagatay se trezește șocat lângă Cansu, într-un hotel, iar aceasta îl minte că au petrecut noaptea împreună și că el i-a spus că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

Cagatay nu își amintește nimic fiindcă a fost băut. Își cere scuze și îi spune să uite ce s-a întâmplat fiindcă el o iubește pe Yildiz și nu vrea să o piardă.

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani, când avea kilograme în plus

Cagatay regretă că a înșelat-o pe Yildiz. Se întoarce acasă și îi spune acesteia că o iubește, că nu vrea să divorțeze și că nu mai vrea să se mai certe pentru lucruri neînsemnate.

Ender și pe Șahika pun la cale un alt plan pentru a-l atrage pe Mahmut de partea lor. Vor găsi un bărbat care să îl mintă că Hasan Ali l-a ucis pe tatăl lui. Bărbatul

găsit de ele, un tip poreclit Cangurul, discută cu Mahmut. El îi zice că nu-l crede, dar totuși începe să suspecteze că acest lucru este adevărat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fetele îi fac o vizită lui Hasan Ali la birou pe motiv că vor să ajungă la o înțelegere pașnică. Îi duc și o tavă cu baclava pe care au pus laxative. 

Rezultatul îl amuză pe Hasan Ali și pune la cale o revanșă. În acea seară le invită pe cele două la cină acasă la el. Șahika ajunge prima și după ce servește băutura oferită de el, un pahar de șalgam, i se face rău și își pierde cunoștința.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika ajunge victima lui Hasan Ali! „Mă arde!” Tânăra se va prăbuși inconștientă la pământ

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.