Çağatay din serialul Prețul fericirii și soția lui au dat vestea cea mare, la un an de la căsătorie! Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay vor deveni părinți! Îndrăgiții actori au anunțat recent sexul bebelușului

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2023, 14:05

Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay, la nunta lor

Sursa: Instagram Berk Oktay

Mare bucurie în familia chipeșului Çağatay din serialul Prețul fericirii! Celebrul actor Berk Oktay și soția lui vor deveni părinți, la doar un an de la nuntă! Iată ce imagini emoționante au publicat recent cei doi actori în mediul online!

Yıldız Çağrı Atiksoy (37 de ani) și Berk Oktay (41 de ani) se numără printre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare Savașçı, în care au jucat împreună și la scurtă vreme au recunoscut că au o relație de iubire. După aproape doi ani, aceștia au stabilit dată nunții și au decis să clădească împreună o familie reușită.

Mare bucurie în familia chipeșului Çağatay din serialul Prețul fericirii! Celebrul actor Berk Oktay și soția lui vor deveni părinți

Pe 2 februarie 2022, Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au logodit, în cadrul unei cine romantice și tot atunci, celebrul actor a mers la părinții viitoarei sale soții pentru a le cere mâna fiicei lor. Cei doi actori s-au căsătorit pe 10 septembrie 2022, în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături multe rude, prieteni dragi, dar și mulți colegi de breaslă.

La un an de la nuntă, celebrul cuplu a dat vestea cea mare anunțând că vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți că marele lor vis s-a îndeplinit. De curând, Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay au publicat câteva imagini de senzație pe conturile lor de socializare, prin intermediul cărora și-au anunță fanii că vor avea o fetiță, deoarece și-au făcut apariția ținând în mâna baloane de culoare roz.

Mai mult decât atât, viitoarea mămică a scris și un scurt mesaj în dreptul pozelor.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fetița noastră vine! Mulțumesc Dumnezeu. Să fim reuniți sănătoși și la timp. Știam foarte bine că, dacă voi avea o fiică, aceasta va fi datorită rugăciunilor mamei mele de-a lungul vieții mele. Apoi Berk s-a rugat. M-am sprijinit pe rugăciunile lor cu liniște sufletească, pentru că știam că vor fi acceptate! Fie că urările și rugăciunile voastre să fie cu noi!”, a scris Yıldız Çağrı Atiksoy.

Nici soțul ei, Berk Oktay nu s-a lăsat mai prejos și a postat și eu un mesaj de suflet în dreptul imaginilor, pe contul lui de socializare, unde a subliniat faptul că el și soția lui vor avea o fiică. Însă îndrăgitul actor n-a uitat sa îl menționeze si pe câinele lor, pe care îl considera fiul lui. 

„Soția mea, fiica mea și fiul meu...

Frumoasa mea familie!”, a scris Berk Oktay, pe Instagram.

Citește și: Nuntă de poveste în Istanbul! Actorii Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment!