Cagatay și Yildiz aleg să le spună familiilor că s-au căsătorit. Vezi online live episodul 92 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 ian 2024, 02:15

Cagatay și Yildiz aleg să le spună familiilor că s-au căsătorit.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 27 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 27 aprilie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Cagatay si Yildiz aleg își anunță familiile că s-au căsătorit, iar Zehra depune o plângere la poliție împotriva lui Yildiz și a lui Ender.

Ce se întâmplă în episodul 92 din “Prețul Fericirii”?

Cagatay si Yildiz aleg să le spună familiilor că s-au căsătorit, iar Feride se enervează. Hasan Ali nu ar fi vrut ca singurul său fiu să se căsătorească pe ascuns, dar fiindcă abia s-au împăcat și nu vrea să se certe din nou cu el, îi felicită și le spune că îi susține. Nici Asuman nu este încântată, dar prefer să nu le creeze problem acestora.

Citește și: Ender se întâlnește cu Şahika și cu Yildiz și le spune că Halit trăiește. Vezi online live episodul 91 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Ender merge la cabana unde credea că se ascunde Halit, dar acolo o găsește pe Zehra.

Yildiz se mută cu Cagatay în apartamentul lui până când va fi renovată casa lor, iar Hasan Ali vrea să organizeze o cină acasă la el, pentru a sărbători căsătoria celor doi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acolo, apare poliția și le arestează pe Yildiz și pe Ender după ce Zehra a depus plângere împotriva lor. Cagatay e sigur că Yildiz este nevinovată iar Hasan Ali vrea să o ajute doar pentru că este nora lui.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Hasan Ali, tatăl lui Çagatay din serialul Prețul fericirii, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată ce vârstă venerabilă are celebrul actor Erdal Özyağcılar și cine este soția sa

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?