Cagatay Ulusoy a revenit în forță pe platourile de filmare! Ea va fi noua parteneră a celebrului actor în viitorul proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2022, 18:22

Cagatay Ulusoy, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Carismaticul Cagatay Ulusoy a lăsat în urmă trecutul tumultos și a redevenit același actor ambițios și dedicat carierei sale.

După ce în ultimii ani s-a confruntat cu multe probleme cauzate din cauza consumului de substanțe interzise, celebrul actor Cagatay Ulusoy și-a încheiat socotelile cu trecutul lui tumultos și a găsit forță interioară de a redeveni același actor curajos și dedicat profesiei sale, așa cum l-a cunoscut și l-a îndrăgit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la debutul lui pe micile ecrane.

Cagatay Ulusoy a revenit în forță pe platourile de filmare! Ea va fi noua parteneră a celebrului actor în viitorul proiect

Încă din anul 2019 celebrul Cagatay Ulusoy a încercat să își readune forțele și să revină treptat la normal atât în viață personală, cât și pe plan profesional. Tânărul actor a făcut furori printre fanii serialelor turcești încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit, cât și datorită farmecul și a frumuseții sale aparte.

Pe îndrăgitul actor Cagatay Ulusoy, telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2014, în serialul Feriha, în care a jucat rolul principal alături de celebra actrița Hazal Kaya și apoi în

2017, în serialul Yaman, în care de asemenea a jucat rolul central alături de actrița Serenay Sarikaya.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Veste mare despre unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia! Dupa ce a avut serioase probleme cu justitia, tanarul actor a revenit in lumina reflectoarelor!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebrul actor Cagatay Ulusoy a fost recent cooptat să joace într-un nou proiect de televiziune, în care o va avea drept partenera de platou pe celebra actrița Alina Boz, o tânăra la fel de talentată și de carismatică.

Cei doi actori vor fi parteneri în cadrul serialului "Süslü Korkuluk" (Sperietoarea de lux), o producție realizată de OGM Pictures, ale cărei filmări vor începe în curând în Turcia. Presă turcă vehiculase deja alte câteva nume de actrițe celebre însă se pare că Alina Boz a fost cea aleasă pentru acest proiect ce se anunță unul de mare amploare.

Citeste si: El este celebrul actor din Turcia, care va primi cea mai mare suma de pana acum pentru un episod intr-un serial de televiziune!