Cagatay vrea să se răzbune pe Dogan. Vezi online live episodul 123 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 mar 2024, 02:40

Cagatay vrea să se răzbune pe Dogan.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 29 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 123 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 29 iunie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Cagatay își face planuri de răzbunare pentru Dogan și vrea să îl înlăture de la conducerea companiei.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Cagatay începe să facă un plan pentru a se răzbuna pe Dogan.

Prima dată discută cu Omer și îi cere un împrumut pentru majorarea de capital și se întoarce la companie. Apoi îi propune lui Ender o alianță pentru a-l înlătura pe Dogan de la președinția companiei și îi promite că îi va da funcția de director general pe care ea și-o dorește.

Citește și: Câte episoade are serialul Prețul Fericirii? Povestea lui Zeynep și Yildiz este absolut captivantă

Dogan îi zice lui Yildiz că a mințit că există o relație între ei ca să-l facă gelos pe Cagatay și să-l facă să se întoarcă la ea, iar când se va întâmpla acest lucru, o va putea convinge pe Kumru să plece în Toscana.

Cagatay face un test de paternitate pentru că nu are încredere în Feyza.

Cagatay o folosește pe Kumru și vrea să se căsătorească cu ea pentru a se răzbuna pe Dogan.

Kumru se preface că este supărată pe el dar acceptă invitația lui la restaurant. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cagatay se afișează public împreună cu ea pentru prima dată apoi pozează de mână în fața jurnaliștilor.

În momentul în care vede știrile despre ei, Dogan îi zice lui Kumru că Cagatay o folosește, dar ea alege să creadă că o iubește. 

Citește și: Yildiz refuză să mai divorțeze când o vede pe Kumru intrând în sala de judecată. Vezi online live episodul 121 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.