„Câine rău!”. Un băiat de 12 ani din Bacău a fost închis într-o cușcă, de alți trei colegi

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mar 2023, 17:04

Agresorii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, sunt cercetați pentru lipsire de libertate și pentru lovire

Sursa: pexels

Un elev de 12 ani, din Bacău, a fost închis într-o cușcă, pentru amuzamentul a alți trei colegi. Evenimentul a avut loc în urmă cu un an, dar rezolvarea nu a venit nici până acum.

Trei elevi din Bacău au închis un alt elev într-o cușcă și l-au umilit, fără niciun pic de remușcare. Filmarea a fost făcută publică de tatăl victimei, care nu se va lăsa, până nu îi va face dreptate fiului său.

Un elev din Bacău a fost închis într-o cușcă de câțiva colegi

Elevul a fost umilit chiar la școală, iar tatăl acestuia susține că nimeni nu și-a dat interesul pentru rezolvarea cazului, nici măcar Poliția sau Inspectoratul Școlar Județean.

Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ un an, pe data de 9 aprilie, timp în care nimic nu s-a schimbat, ba aceste comportamente la adresa minorului au continuat. Conform Poliției Județene Bacău, trei adolescenți sunt cercetați penal.

Agresorii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, sunt cercetați pentru lipsire de libertate și pentru lovire. Tatăl victimei și-a făcut curaj și a publicat imaginile revoltătoare.

Citește și: Elevii vor avea o nouă materie. Cadrele didactice urmează să fie instruite, pentru a o preda

Pe filmare, se poate vedea cum minorul este închis în cușcă, iar unul dintre agresori începe să fie ironic: „Ia uite cățelul în cușcă, turbalin!”. Victima țipă după ajutor, iar ceilalți trei adolescenți continuă să se amuze pe seama sa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Agresorii nu s-au mulțumit cu atât și l-au numit „câine rău”

Tatăl băiatului de 12 ani a declarat, pentru news.ro, că a acceptat ca filmarea să ajungă în mediul online, pentru ca „astfel de fapte să nu se repete”.

Mai mult decât atât, la conducerea școlii a ajuns un alt filmuleț în care se vede cum adolescentul este bătut cu mai multe bețe, prin gard, timp în care agresorii strigă „câine rău”.

„Mai este un filmuleţ pe care eu l-am văzut la fostul director, pe care nici fostul director, nici doamna directoare care este acum (în funcţie – n.r.)

nu au vrut să îl dea. În filmuleţul respectiv se vede cum copilul băgat în cuşcă plângea şi striga «Tată, vino şi ajută-mă!», «Vă spun lui tata».

Şi în jurul cuştii erau mai mulţi copii, dar ăştia patru erau cu beţele, îl băteau şi spuneau «Câine rău». Conducerea şcolii are filmuleţele. Nu au vrut să ni le dea", a mai spus acesta.

Citește și: Ce făcea femeia în vârstă de 51 de ani, din Slatina, care a murit lovită de o mașină în fața unui spital, înainte de accident

Mai mult decât atât, revolta tatălui continuă, deoarece, conform acestuia, fiul lui a fost agresat de patru copii și vrea ca toți să fie trași la răspundere, nu doar trei dintre ei. „Sunt patru copii: doi fraţi şi încă doi. Copilul meu stătea pe bancă, l-au prins din spate, l-au luat, l-au bătut”.

 

Taguri: