Cainele i-a murit si tocmai ii arunca cenusa intr-un parc, cand a vazut ca norul de cenusa a luat o forma bizara. Cand s-a uitat pe poze, a ramas cu gura cascata

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:05

Ashley Lang a petrecut 12 ani alaturi de Wagner, un caine din rasa Golden Retriever.

Ashley a vrut sa faca ceva special, in memoria lui Wagner. A decis sa ii imprastie cenusa in parcul in care obisnuiau sa se joace impreuna, pentru a ramane mereu acolo. Acolo, s-a intamplat un lucru remarcabil.

In timp ce statea in mijlocul parcului unde ieseau zilnic, i-a aruncat cenusa spre cer. O prietena a imortalizat perfect momentul in care cenusa se afla inca in aer. Cand s-au uitat pe fotografie, nu le-a venit sa creada.



In aer, era forma trupului lui Wagner, care parea ca se joaca cu ea pentru ultima data. "E incredibil, se vad picioarele si coada si pare ca isi ia avant, sa sara. Toti prietenii ii spun acum cainele inger", a marturisit Ashely.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.