Câinii din New York sunt oficial martori la nuntă! Statul american permite animalelor de companie să fie martori secundari ai însurățeilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 aug 2024, 22:46

Câinii sunt oficial martori secundari la nuntă

Sursa: captură sociaty

Newyorkezii adoră să își includă câinii în nunți, iar acum statul permite animalelor de companie să fie martori secundari, semnând cu o amprentă de lăbuță.

Deși câinii nu pot oficia în mod oficial ceremoniile, ei au adesea roluri distractive, cum ar fi purtător de verighete sau „câine cu flori”. Aceasta este o veste grozavă pentru turiștii care își aduc prietenii blănoși la nunțile din New York, deoarece statul are reguli clare privind implicarea animalelor de companie.

Citește și: New York Times a adus în prim-plan cazul Dianei, fata ucisă de urs în Munții Bucegi! Ce părere au experții despre decizia parlamentarilor de a sacrifica 481 de urși pe an

Câinii au primit aprobarea de a fi martori secundari la nuntă

Cu dragostea profundă a newyorkezilor pentru câini, cuplurile pot fi sigure că însoțitorii lor canini vor fi bineveniți și incluși în sărbătorile lor de nuntă.

Cu siguranță, newyorkezii iubesc câinii. De la a ne scoate câinii la cină cu noi până la a-i lua cu noi în vacanțe fastuoase, prietenii noștri blănoși sunt destul de răsfățați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Câinii sunt și purtători de inel, câini de flori și chiar câini folosiți ca buchete de nuntă ținute de mireasă când își face intrarea măreață.

Dar știai că există un rol mai important pe care câinele tău îl poate juca în ceremonia de nuntă din New York?

Există câteva state care permit câinelui să fie oficiantul nunții, potrivit  Courtley.

Citește și: Donald Trump a fost împușcat în timp ce susținea un discurs electoral în Pennsylvania: Cum se simte în prezent acesta? Primele imagini live cu momentul în care s-a tras asupra sa

Aceste state includ:

  • Pennsylvania
  • Maine
  • Washington DC
  • Illinois
  • Kansas
  • Nevada
  • Wisconsin
  • Colorado

Din păcate pentru unii, statul New York are un set de criterii obligatorii cu privire la cine vă poate oficia nunta. Orice ființă umană poate îndeplini aceste criterii solicitând o licență de oficiant de o zi sau mergând online și primind hirotonire, dar câinilor nu li se permite să oficieze nunți în New York.