Cainii galagiosi risca sa ramana fara voce. Un consilier local din Medias le-a pus gand rau

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 20:20

Le cere colegilor sai sa-i oblige, pe stapanii patrupedelor sa ia, masuri, in cazul animalelor care latra prea tare.

Pare bancul anului 2016, dar nu e: Ioan Ciulea, consilier local in Medias, isi ia ideea cat se poate de in serios!
Rabufnelile cainesti l-au adus la disperare: numai asa se explica de ce n-are consilierul alta preocupare decat sa ceara romanilor, prin lege, amutirea cainilor!

Cine-ar fi crezut ca Liviu Dragnea are un omolog?! La fel de inversunat cand vine vorba de cenzura, Ioan Culea o cere- rosu de furie- pe-a animalelor.

Solutia, spune consilierul, e sa ne reducem la tacere prietenii prin interventie chirurgicala: o incizie in corzile vocale si problema e rezolvata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Legea o spune insa clar: „Interventiile chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum

ar fi(...) sectionarea corzilor vocale(...) constituie infractiune si pe pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda.”( LEGEA 205/2004, Art. 6, Litera i)

Aberanta sau nu, propunerea consilierului trebuie tratata ca atare. Drept urmare, va intra in dezbatere saptamana viitoare. Daca va trece de aceasta etapa, se va redacta hotararea in forma finala, se va supune votului in sedinta de consiliu local.

 

Taguri: