Călătorie cu peripeții pentru Emily Burghelea! Ce a pățit în aeroport fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Autor: Diana Ghita

Emily Burghelea a avut parte de un accident în aeroport

Sursa: Instagram iubitul_lui_emily

Emily Burghelea a plecat într-o vacanță exotică alături de soț și copii, însă, în aeroport, tânăra a avut parte de o adevărată aventură.

Emily Burghelea are o personalitate extrovertită, ceea ce nu o împiedică să se dea în stambă ori de câte ori are ocazia, prin diferite gesturi inedite, care stârnesc amuzamentul tuturor celor din jur.

Ce a făcut Emily Burghelea în aeroport

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și iubitul ei au plecat într-un sejur relaxant alături de cei doi copii ai lor, iar Emily nu a ezitat să iasă în evidență pe aeroport.

În timp ce își lua bagajul, aceasta a făcut o cascadorie de-a dreptul comică.

Întreaga scenă a fost filmată de către soțul ei, care a postat respectivele imagini în urmă cu doar câteva ore, spre amuzamentul oamenilor din mediul online.

Citește și: Iubitul lui Emily Burghelea a fost pus într-o situație inedită „ Dacă vede Emily mă omoară” Cum a reacționat vedeta când a ajuns acasă

În clip, Emily era așezată pe trolerul ei, ținând mânerul pe post de cârmă. Crezându-se într-un vehicul, fosta concurentă a început să se deplaseze cu el, până când a dat de o pantă de pe care și-a dat drumul, fără să stea prea mult pe gânduri.

Aceasta s-a arătat cu adevărat entuziasmată de adrenalina momentului, până când panta s-a terminat într-un prag de metal, în care s-au oprit roțile trolerului.

Oprirea a fost una bruscă, iar tânăra, datorită vitezei pe care o avea, a fost aruncată de-a binelea de pe valiză.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum a reacționat Emily după căzătură

Deși a rămas pentru câteva secunde tolănită pe podea, în cele din urmă Emily s-a ridicat râzând și ținându-se cu mâna de genunchi, semn că s-a lovit destul de urât la el. Însă acest lucru nu a împiedicat-o să se amuze de situație și să le dea un îndemn celor care o urmăresc.

„De asta nu este bine niciodată să faceți așa!”, a

spus fosta concurentă în filmuleț. Soțul a venit, și el, cu o explicație, spunând, foarte amuzat, că tânăra „a vrut să dea o lecție copiilor”.

Citește și: „Avionul a căzut în gol de trei ori”. Momente de groază pentru Emily Burghelea, la întoarcerea din Maldive. Vacanța s-a încheiat deloc plăcut

Postarea a stârnit râsete și în rândul internauților, care au fost surprinși și, totodată, impresionați de cascadoria lui Emily.

„Nu ai cum să te plictisești cu o asemenea soție/ Cu câtă încredere s-a dus pe el că nu pățește nimic. Cât am putut să râd... M-am uitat de 10 ori în continuu la căzătură. Bravo ei!/ Mamă! Doamne ce plină de viață ești”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andrei (@iubitul_lui_emily)