Caldura mare la bloc! Iata cum se racoresc locatarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:26

Cei care locuiesc la bloc, mai ales la etajele superioare au fost doborati d ecaldura zilele acestea. Oamenii sustin ca nu mai pot dormi din cauza temperaturilor ridicate.

Noi am gasit, insa, un locatar care spune ca stie solutia pentru a se racori la bloc, in zilele de canicula. Barbatul este din Timisoara si locuieste la penultimul etaj al unui bloc cu patru nivele. Cum Banatul a fost "fruncea la caldura", pensionarul s-a simtit in propriul apartament ca leul in cusca. Inspirat se pare de cele 40 de grade din casa, la orele amiezii a gasit solutia salvatoare. A improvizat o plaja in fata blocului.
Barbatul s-a asezat confortabil, mai ceva ca pe nisipul fierbinte de la Mamaia. Lada plina cu bere s-a transformat in scaunel de plaja, iar ligheanul cu apa, in piscina. Domnul George se gandeste serios sa stranga bani pentru un concediu la mare in luna august. Pana atunci, umbra marul din fata blocului e mai aproape. Si, cel mai important, nici nu il costa nimic sa viseze cu ochii deschisi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.