Caldurile de pana acum au devenit astazi o simpla amintire! In aceasta dimineata, ghioceii din curtile gospodarilor au fost acoperiti de fulgii de nea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:04

La Neamt, ninsoarea s-a pornit inca de dimineata, iar frigul le-a amintit trecatorilor ca in calendar este toiul iernii.

Dupa o saptamana in care ne-am bucurat de temperaturi de peste 10 grade, astazi, iarna a inceput sa isi scuture cojoacele.

In localitatea Girov din judetul Neamt, temperaturile au scazut sub 0 grade, iar pamantul a fost deja acoperit de un strat subtire de zapada.

Ghioceii care stateau ieri la soare, acum aproape ca au inghetat. La fel si copacii care inmugurisera. Localnicii sunt bulversati de schimbarea brusca a vremii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si la oras a venit frigul! Oamenii au bagat in dulap gecile subtiri si le-au inlocuit cu cele imblanite, pentru a se bucura de peisajul iernii in voie.

De maine, termometrele vor cobora destul de mult sub zero grade, prin toata tara. De vina este un val de ger siberian care invadeaza intreaga tara.

 

Taguri: