Calendarul de Crăciun Unibet - descoperă zilnic ofertele speciale!

Author: Oana Picerea

Cine nu s-ar bucura de surprize plăcute?! Mai ales în decembrie, când toți așteptăm acele zile de relaxare alături de cei dragi, de Sărbătorile de iarnă. Dacă ești pasionat de pariuri sportive, jocuri de cazino, poker sau bingo, atunci vei descoperi cu încântare surprizele pregătite cu generozitate în Calendarul de Crăciun Unibet. Atmosfera festivă este gata să te cuprindă!

După cum știi, Unibet este unul din cei mai populari operatori de pariuri sportive și jocuri de cazino online licențiați ONJN. Nu doar că totul este sigur și legal pe platforma noastră, însă mereu pregătim cadouri și bonusuri speciale pentru clienți. În cadrul Calendarului de Crăciun 2020, poți să profiți de oferte în fiecare zi din decembrie, până pe data de 24. Așteptarea Crăciunului va fi mai plăcută, zi de zi te vei bucura de câte o ofertă specială.

Accesează website-ul www.unibet.ro, caută Calendarul Festiv 2020 în secțiunea Promoții și da click pe numărul corespunzător datei din calendar. Dacă vrei să profiți de oferta zilei, bucură-te de campanie, dar nu uita să citești cu atenție termenii și condițiile aferente respectivei oferte promoționale.

 

Ce surprize se ascund sub filele Calendarului de Crăciun Unibet

Vrem să păstrăm bucuria descoperirii fiecărei surprize în parte, așadar nu vom dezvălui toate detaliile. Însă putem spune că nu vor lipsi oferte precum Pariurile fără risc, Pariurile bonus, Creșterile de profit la anumite evenimente, Cotele speciale, Concursurile de tip Predictor cu premii substanțiale cash, Bonusurile la depunere cash sau sub formă de rotiri la sloturi, Turneele de sloturi, Turneele de live cazino la jocurile de ruletă sau blackjack, Voucherele cash pentru bingo, Biletele pentru turnee de poker, Turneele freeroll cu premii atractive.

Deschide zi de zi Calendarul Festiv Unibet 2020 și descoperă ofertele speciale!

Vino zilnic pe platforma Unibet pentru a te bucura de oferta zilei!

Bucură-te de oferta zilei indiferent dacă accesezi platforma noastră de jocuri de noroc online de pe un dispozitiv fix sau mobil. Pe smartphone sau tabletă, poți juca în browser (avem website optimizat) sau poți descărca aplicația Unibet.

Nu uita că în decembrie calendarul cu evenimente sportive este foarte încărcat! Ai parte de fotbal spectacol în Champions League și Europa League - între 8 și 10 decembrie aflăm toate echipele care merg în primăvara fotbalului european. Oare va fi și CFR Cluj printre echipe? Rămâne de văzut. Cert este că există numeroase meciuri pe care să pariezi și în campionatele naționale de top de pe continent - La Liga, Premier League, Bundesliga și Serie A. În Spania se joacă inclusiv pe 31 decembrie, iar în Premier League în a doua și a treia zi de Crăciun.

Dincolo de toate, este în plină desfășurare Campionatul European de Handbal Feminin, transmis în direct la Unibet TV. Profită de cotele live și mizează de pe-acum pe echipa care crezi că va ridica trofeul pe data de 20 decembrie (Norvegia și Rusia sunt principalele favorite).

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.