Calificare FORMIDABILA in Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa 34 de ani! Andreea Mitu a castigat duelul cu una dintre cele mai bune jucatoare DIN LUME

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 14:55

Fara Simona Halep, dar cu o echipa formidabila care a luptat pentru fiecare minge, Romania a invins Canada.

Acum a aflat si Ilie Nastase cine e Andreea Mitu, iar vedeta Eugenie Bouchard a primit o lectie de tenis pe cinste. Andreea a iesit invingatoare din confruntarea cu una dintre cele mai bune jucatoare din lume. A fost un duel intre David si Goliat.

Andreea Mitu nu a intrat inca in primele o suta de jucatoare ale lumii iar Bouchard este cu 96 de locuri peste romanca noastra.

Canadianca a castigat de 16 ori mai multi bani de-a lungul carierei. Chiar si asa, Romania a invins Canada si am ajuns printre cele mai bune 8 echipe de pe glob.

Andreea Mitu a fost sustinuta  din tribune de parinti, dar si de iubitul ei. La final s-au imbratisat si au sarbatorit o victorie demna de istorie. Inainte de confruntarea de la Montreal, Ilie Nastase  comenta sansele nationalei: „Eu nici nu am auzit de Mitu.

Nu stiu ce vom face acolo pentru ca nu cunosc cat de buna este echipa asta.”
Dupa victoria de aseara, numele Andreea Mitu este rostit pe mapamond.

Confruntarea intre Romania si Canada a inceput cu un gest greu de calificat. La tragerea la sorti a meciurilor, Eugenie Bouchard, locul 7 mondial- a demonstrat cat de important este fair-play-ul si cat de repede observam lipsa sportivitatii. Alexandra Dulgheru a intins mana catre Eugenie Bouchard.

A primit un raspuns incredibil.

Momentul in care Eugenie Bouchard refuza sa dea mana cu Alexandra Dulgheru

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Totusi, Alexandra Dulgheru s-a comportat exemplar: a zambit si a mers mai departe. Alexandra n-a tinut cont de diferenta din clasamentul mondial. Pe teren, ea a iesit invingatoare, iar la final i-a oferit o lectie pe care canadianca o sa o tina minte, cu siguranta.

Chiar daca a glumit cu staff-ul Romaniei, fair-play-ul a indemnat-o sa dea mana cu fosta adversara.

Accidentarea Irinei Begu a adus-o pe teren pe Andreea Mitu. A jucat si a castigat. Ultimul set a fost o lectie de tenis. A invins numarul 7 mondial cu scorul de 6 la 1. Desi meciul a avut loc la Montreal, jucatoarele noastre s-au simtit ca pe teren propriu. Romanii din Canada au creat o atmosfera de zile mari.

Arena a fost plina de steaguri romanesti iar fetele noastre au fost purtate spre victorie de incurajarile fanilor.

##VIDEO136579##

Marti, echipa de Fed Cup a Romaniei revine in tara. Cei care vor sa le intimpine pe fete, o pot face la aeroportul Henri Coanda, de la ora 11.30!

 

Taguri: