Călin Donca a crezut că e vorba de o farsă când a fost arestat! În ce condiții a trăit milionarul după gratii: „Eram șase în celulă, cinci și un șobolan”

Autor: Diana Ghita

Călin Donca a povestit ce a trăit la închisoare

Sursa: Captură YouTube Anamaria Prodan

Recent, celebrul afacerist Călin Donca a fost invitat la podcastul Anamariei Prodan, în care a povestit că, atunci când a fost arestat, a crezut, inițial, că i se face o farsă.

Spre finalul anului 2023, Călin Donca a fost arestat pentru înșelăciune, delapidare, evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional și manipularea pieței de capital. După câteva luni, acesta a fost eliberat din închisoare, însă a povestit că a trăit multiple experiențe de coșmar, în spatele gratiilor.

Călin Donca a crezut că e vorba de o farsă când a fost arestat

Inițial, după ce a fost ridicat de polițiști și plasat în arest preventiv, milionarul a crezut că cineva încearcă să-i facă o farsă: „În prima noapte tot așteptam să spună

cineva: 'Băi, gata poanta. A fost o farsă, hai ieșiți!' Eu ziceam că-i farsă: 'Unde au dus-o ăștia cu farsele în ziua de astăzi, au înnebunit, cu poliție, cu cătușe. Mă, dar e foarte tare în ziua de azi cu farsele'. Dar, după aia, când am văzut că nu vine nimeni, mă gândeam că poate vine avocatul.(...) Mare mi-a fost surpriza când am ajuns la judecător”. 

Ulterior, Călin Donca i-a dezvăluit Anamariei Prodan în ce condiții a trăit, cât timp a stat la închisoare: „A fost interesant să stau acolo cu încă 4 persoane. A fost interesant să dorm într-o cameră de 8 metri pătrați în care toți fumau, doar eu nu fumam. Am trăit niște situații pe care n-am crezut că o să le trăiesc și care m-au crescut, cu siguranță.(...)

Citește și: Ce cadou inedit a primit Călin Donca de Crăciun: ”Oare ce a venit la mine în acest an?!” Afaceristul s-a întors în vila impunătoare alături de familie

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Aveam o sticlă prinsă cu ață și o puneam pe scurgere să nu vină șobolanii. Într-o seară a uitat unul dintre ei să pună aia și, la un moment dat, eram șase în celulă, cinci și un șobolan, și ăla era foarte nepoliticos, zgâria pe acolo, voia la alimente să intre”.

În ce condiții a trăit milionarul după gratii

Călin Donca a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care a intrat în celulă, întrucât, până atunci, el văzuse cum arată un penitenciar doar în filme.

Citește și: Călin Donca, despre cele trei luni petrecute în spatele gratiilor: ”Aveam și o baie turcească cu duș deasupra” Cum arată apartamentul în care afaceristul își va petrece arestul la domiciliu

„Când m-a dus în fața celulei, eu credeam că e ca în filme, cu gratii, că vezi dinăuntru afară. Nu e așa. Când a deschis ușa, scârțâind, am văzut cum arată un arest real. Era o cameră plină cu prosoape pe paturi, erau 6 paturi în 8 metri pătrați și își puneau prosoapele ca să nu bată curentul”,  a mai mărturisit afaceristul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.