Calitatea vietii si proximitatea: avantajele unui apartament nou in Aviatiei Park

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mar 2018, 00:18

Ce te face sa spui ca ai o viata buna, placuta? Ce iti aduce satisfactie si implinire?

Care sunt acele lucruri care iti aduc zambetul pe buze? Dincolo de nevoile de baza, fiecare om are alte raspunsuri la intrebarile de mai sus. Dar frumusetea oamenilor sta tocmai in individualitate si in diferentele care ne fac unici. 

Cand vorbim insa de o viata buna, ne referim la aspectele esentiale intrunite conform cu asteptarile noastre, care se refera  la calitatea vietii .  

Mediul politic si social, cel economic, cel social-cultural, educatia, serviciile publice si de transport, recreerea si bunurile de larg consum, locuinta si mediul natural- toate isi pun amprenta asupra noastra si ne fac sa spunem ca avem o viata fericita. Într-un oras agitat si aglomerat cum este Bucurestiul, suntem nevoiti sa ne gasim bucuria in cat mai multe detalii inconjuratoare, incepand chiar din propria locuinta.

Mare parte din timp o petrecem la birou, alaturi de colegii de munca.

În complexul rezidential Aviatiei Park iti oferim alternativa ideala pentru un apartament in proximitatea centrelor de business din zona- Iride Business Park, Globalworth Tower, Green Court sau Sky Tower. Amplasamentul este unul ideal, in zona de Nord a Bucurestiului, in cartierul Aviatiei, la doar 8 minute de mers pe jos de cel mai frumos parc al capitalei, Herastrau. 

stim cat de importante sunt spatiile verzi si parcurile, asa ca iubitorii de zone verzi se vor bucura: in Aviatiei Park avem 11.000

mp alocati zonelor cu verdeata. Va indemnam la cat mai multa miscare in aer liber, atat in complex, cat si in parcurile din zona: Herastrau sau Floreasca. În plus, in apropiere se afla si centre de sport si relaxare: Aviatiei Wellness Center, World Class, Pescariu Sports etc.  

Calitatea vietii locuitorilor din complex se reflecta si in interiorul locuintelor, in finisajele apartamentelor, in compartimentarile ce imbina utilul cu elegantul, in aspectul contemporan, pe scurt, in frumusetea si echilibrul detaliilor.

Mai mult decat o simpla locuinta, apartamentele noi din Aviatiei Park iti ofera relaxarea mult ravnita in intimitatea propriului camin, intr-un spatiu relaxat, vesel si primitor. Gandite in asa fel incat fiecare rezident poate personaliza spatiul dupa propria viziune, locuinta ta devine un important factor pozitiv in calitatea vietii.  

Amprenta celor patru cladiri ale complexului va fi de 3.700 de mp si va reuni 176 de apartamente noi de tip studio, apartamente cu 2 camere, 3 camere sau 4 camere, cu diverse compartimentari si cu multiple facilitati destinate rezidentilor.

Proiectul dezvoltat de Forte Partners se afla in faza de constructie, prima etapa avand termenul de finalizare la inceputul lui 2019.

Daca te numeri printre cei care apreciaza un apartament aparte, relaxat si vesel, te invitam sa vii in showroomul Aviatiei Park sa afli mai multe detalii despre proiect.  

O reteta unica universal valabila pentru fericire si o calitate a vietii foarte buna poate ca nu exista, dar cu siguranta aceasta poate incepe in intimitatea si confortul propriului camin, alaturi de

cei dragi. Te invitam sa descoperi un proiect rezidential inedit, contemporan, adaptat nevoilor actuale.  

Aviatiei Park

Str. Capitan Aviator Alexandru serbanescu nr. 58.

Telefon: 0737.888.000

http://aviatieipark.ro

Fotografiile/imaginile prezentate au caracter strict informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot include accesorii si/sau detalii ce nu sunt curpinse in pachetul standard al produsului.

 

Taguri: