Calugari falsi, ADEVARATI profitori de pe urmele credinciosilor aflati in pelerinaj la Dealul Mitropoliei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 17:30

Numai Dumnezeu stie cati credinciosi, dintre miile de pelerini care au urcat dealul Mitropoliei, au cazut in capcana si si-au deschis sufletul in fata impostorilor îmbracati in straie monahale.

Cel putin 3 falsi calugari au ajuns pe mainile politistilor. Sunt socante cuvintele care ies din gura acestui individ imbracat in straie monahale! Ne-am fi asteptat la rugaciuni si sfaturi duhovnicesti, nicidecum la blesteme! Omul, insa, nu este slujitor al Domnului. Sub straiele bisericesti se ascunde un profitor care a scos bani frumosi din buzunarele credinciosilor aflati la pelerinajul din Dealul Mitropoliei.

Acest individ este unul dintre cei trei falsi calugari care s-au perindat pe la sfintele racle! Practic, de cand a inceput pelerinajul la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou, barbatul a vandut icoane, a propovaduit  Cuvantul Domnului,

ba chiar a si spovedit, evident, contracost! Barbatul a fost saltat, astazi, de politistii locali, in timp ce vindea obiecte bisericesti credinciosilor veniti la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alarma a fost data chiar de Patriarhia Romana, care i-a surprins pe comerciantii in sutana in Dealul Patriarhiei, ascunsi sub straiele sfinte.

Nici mataniile si nici rugaciunile nu-i vor scapa acum de audieri pe cei trei falsi calugari, care, deocamdata, vor avea de-a face cu justitia...lumesca!

 

Taguri: