Calvin Klein vrea sa o imbrace pe Kate Middleton, dar printesa nici nu vrea sa auda. Afla motivul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:15

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, este o aparitie oriunde s-ar afla. Cu o silueta impunatoare, un zambet larg, ochi patrunzatori, Kate atrage toate privirile.

Fiecare iesire a printesei in public este planificata pana la cel mai mic detaliu. Toti se intreaba de unde si-a procurat Kate tinuta.

Ultimul care si-a exprimat dorinta de a deveni designerul ducesei de Cambridge, este celebrul Calvin Klein. Directorul de creatie a brand-ului Calvin Klein a declarat intr-un interviu recent ca si-ar dori sa o imbrace pe Kate. Printesa reprezinta deja un model si are potentialul de a da tonul in moda, indiferent de hainele pe care le poarta.


De la rochii scumpe pana la tinute de maxim 200 de euro, toate se vand ca painea calda daca printesa Kate a avut onoarea de a le incerca.

Pana atunci, insa, casa de moda Calvin Klein mai are de stat la coada. Kate Middleton prefera pentru tinutele oficiale, in primul rand, designeri britanici. Atunci cand se afla in vizite oficiale internationale, printesa este consiliata cu atentie si alege o tinuta in care combina accesorii create de designeri britanici cu haine create de un nume reprezentativ al tarii gazda.


Asa s-a intamplat la un turneu pe care Kate l-a desfasurat in Canada. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie albastra din dantela creata de un designer canadian. Prin urmare, daca printesa Marii Britanii va avea o vizita oficiala in America, poate va alege o tinuta semnata Calvin Klein.

 

Taguri: