Calvitia o mare problema a barbatilor. Cele mai PENIBILE modalitati de a ascude CHELIA! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:33

Calvitia este o problema care scade increderea barbatilor, mai ales ca de fiecare data ei sunt luati pe nepregatite. Astfel incat acestia ajung sa fie speriati sau sa se simta neatragatori.

De aceea oamenii de stiinta cauta in continuare tratamente  pentru aceasta mare problema, care afecteaza barbatii. Recent, oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania au descoperit ca o proteina se face vinovata de procesul stoparii cresterii parului. Este vorba despre proteina PDG2, care va fi si tinta tratamentului.

 

Acest medicament este in lucru si a fost gandit sub forma de pastile, insa poate fi fabrica si sub forma de creme sau lotiuni, in asa fel incat sa poata fi aplicat pe scalp. Produsul

este unul experimental si a fost deja testat in laborator, pe soareci, si a dat rezultate, se mentioneaza intr-un raport publicat de Science Translational Medicine.

 

Pana in momentul in care se va putea cumpara acest produs barbatii vor continua sa apeleze la tot felul de artificii  menite sa ascunda calvitia. Aceste artificii fiind mult mai penibile decat chelia in sine.

 

Nu va vine sa credeti? Va puteti convinge din galeria foto de mai jos!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!