CAMARA unui brasovean, o adevarata OPERA de ARTA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:47

Cine pune în camara, are toata iarna! Dar, camara unui brasovean e mai mult decat un simplu loc de depozitare.

Aici, nu exista ceva la care sa poftesti si.. sa nu gasesti! În borcanele cu muraturi si conserve descoperi opere de arta! Nu ne credeti? Priviti! Camara cu provizii a lui nea’ Viorel este plina-ochi de bunatati, borcane cu muraturi, fructe, legume si bauturi care iti incalzesc sufletul si iti dezleaga limba. Fac pofta de mancare. Un lucru este sigur, iarna asta va fi una imbelsugata pentru Nea Viorel si oaspetii lui.

E raiul pe pamant- ar zice orice pofticios odata ajuns in camara-minune! „ Pastrama de miel este facuta de noi, o avem in fiecare zi, din berbecut si din miel de lapte. Nu lipseste niciodata, cu mamaliga si un pahar de vin bun, sa se simta clientul bine la noi, in casa noastra. ”

Ei, si ce sa mearga mai bine langa o bucata de pastrama si un bot de mamaliga decat niste muraturi strasnice? Dar, ce zicem noi muraturi, pe rafturi stau adevarate opere de arta!

Si

chiar daca pare ca nu mai e loc nici sa mai arunci o ceapa, tot se mai gaseste o zacusca de facut. Si, nu oriunde, ci, afara, la aer curat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cu siguranta, Nea Viorel va mai gasi loc pe rafturile camarii pentru toate bunatatile pe care gospodinele inca le pregatesc. Omul stie ca trebuie sa puna pe masa musafirilor tot ceea ce isi doresc si ceva in plus.

Iarna bate la usa si sarbatorile nu sunt departe, insa, camara lui nea’ Viorel este gata. Va asteapta cu sute de arome, mirosuri si culori, dar si cu mancaruri pe care rar le gasiti in alte parti.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.