Camelia Mitoseru, primele declarații după externare! Mama lui Mihai Mitoseru a trecut din nou prin clipe cumplite! "Nu puteam să mai vorbesc"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2021, 19:34

Camelia Mitoseru a povestit la Teo Show prin ce clipe de groază a trecut de curând, când s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate.

Invitată în platoul Teo Show, alături de fiul ei, Camelia Mitoseru a făcut mărturisiri tulburătoare despre momentele cumplite prin care a trecut recent, când a ajuns din nou la spital de urgență din cauza unor probleme de sănătate ce au apărut pentru că nu și-a luat pastilele recomandate de medic.

Camelia Mitoseru, primele declarații după externare! "Nu puteam să mai vorbesc"

În urmă cu câteva săptămâni, Camelia Mitoseru s-a confuruntat cu grave probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu o formă benignă de cancer la creier.

Atunci actrița a suferit o intervenție chirurgicală complexă, însă cu o voință de fier a reușit să se recupereze rapid, însă a primit din partea medicilor o schemă de tratament după operația suferită, menit să o ajute în recuperare.

Dar aceasta a decis să nu urmeze pas cu pas tratamentul prescris și nu a luat pastilele recomandate, iar după câteva săptămâni a ajuns din nou de urgență la spital, în stare destul de gravă.

Camelia Mitoseru a povestit, cu emoție, la Teo Show, cum i s-a făcut rău și cum a reușit să se târască până la telefonul din hol pentru a-și anunța fiul. Aceasta a mărturisit că nu mai putea să vorbească și a fost transportată urgent la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Clipe de groaza pentru Mihai Mitoseru! Acesta a povestit astazi, la „Teo Show”, prin ce experienta de cosmar a trecut!

"N-am fost cuminte! Va spun la toți! Oricâte medicamente va da un doctor să le luați cu sfințenie! Că dacă nu la urgență va duceți, că mine! Ferească Dumnezeu pe toată lumea! Gândiți-va că în primul rând n-am putut să mai vorbesc! Când am ieșit prima dată din spital, după operație, că știți povestea, eu n-am vrut să iau unele dintre medicamente, că am citit eu prospectul și mi s-a părut că alea nu trebuie să le iau eu! Și i-am spus de zece ori, mai Mihai, eu pe astea nu le mai iau! Și am început să

le mai imputinez! Îl mințeam, săracul! El întreba, e adevărat! Eu am înțeles că sunt pentru epileptici, mai copii! Și eu n-avusesem! 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

M-am dus în bucătărie să-mi fac un ceai! Și mi l-am făcut și mi l-am pus în cană! Până aici știu tot! Și de acolo nu mai știu! Cert e că m-am trezit în fund și fleașcă de la ceai iar cănița era praf! Așa era pe lângă mine și eu mă sprijineam într-o mâna! Telefonul sună în disperare! Am realizat că sunt jos, n-am putut să mă ridic și m-am tarat pe fund așa că e foarte aproape holul de bucătărie și m-am tarat până în hol, unde era telefonul! M-am tarat și am și deschis ușa!

După ce am luat telefonul, atunci mi-am dat seama că nu pot vorbi! Gândiți-va voi să nu poți să vorbești! Era imposibil să scot un sunet!", a spus Camelia Mitoseru.

Citeste si: Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru? Deși s-a vehiculat că artista a suferit un accident vascular, realitatea este cu totul alta