Camelia Sucu face dezvaluiri despre nunta fiicei sale! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

Se anunta nunta mare in imperiul imobiliarelor de la noi din tara. Regina isi marita fata anul acesta. Camelia Sucu e bucuroasa nevoie mare si se pregateste intens pentru marele eveniment!

Una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la peste 50 de milioane de euro, se bucura de reusite si pe plan personal. Camelia Sucu este in culmea fericirii, caci nu mai e mult pana cand fata ei de numai 21 de ani, Cristina se marita!

 

Desi vor sa tina ascunse detaliile totusi am reusit sa aflam cate ceva! Tanarul care i-a furat inima fiicei Cameliei Sucu a facut totul ca la carte…

 

"Au venit amandoi, dar nu neaparat ca sa-mi ceara mana, ci ca sa fiu de

acord cu faptul ca ei sunt unul pentru celalalt, pentru intreaga viata. N-am influentat-o in niciun fel, dar recunosc ca n-am avut replica, n-aveam ce exemplu sa-i dau mai bun decat al meu, ca m-am maritat tanara, am avut copii de tanara. Asta m-a ajutat sa obtin cel mai valoros lucru: relatia mea cu fetele mele", a declarat Camelia Sucu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Urmareste materialul video prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi" si afla mai multe despre nunta din familia Sucu.