Camelia Sucu nu vrea sa fie "soacra mica". Iata motivul!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:30

Cu totii stim ca vedetele nu sunt platite cu apa chioara de la robinet… Majoritatea se scalda in bani..

Ce-I drept unii fac rost de ei peste noapte, altii ii strang in timp, muncind din greu. Oricum ar fi, vedetele isi satisfac placerile, atunci cand se vad cu buzunarele pline. De exemplu, Laura Cosoi si Smiley ar fi dat aproximativ 150.000 de euro pentru noul lor cuibusor de nebunii, iar multi dintre banii Cameliei Sucu se vor duce ca zestre la nunta fiicei ei.

Asa este! Cantaretul si iubita lui tocmai ce si-au implinit un vis, exact acum, in preajma sarbatorilor.
Conform ziarului Cancan, visul asta i-ar fi costat in jur de 150.000 de euro! Constructia vilei din Cernica a durat doi ani, iar recent Smiley si Laura s-au mutat in noul lor cuibusor de nebunii, care este extrem de somptuos. Indragostitii au de gand sa faca o inaugurare in stil mare. De Craciun vor organiza o masa imbelsugata, la care isi vor invita familia si multi prieteni apropiati.

Sa fie Giulia Anghelescu o viitoare mamica fara griji? E adevarat ca sarcina nu-i da cantaretei nicio durere de cap?

Din pacate, artista nu este atat de norocoasa, sarcina
ei fiind una destul de grea. “Am slabit foarte mult in lunile acestea”, a declarat Giulia. Desi a trecut de perioada dificila de la inceput, in care greturile i-au creat un real discomfort, lucrurile nu par sa fi intrat pe un fagas normal nici acum. Tot mai trebuie sa ia cateva kilograme in greutate. Dar pare-se ca si acest lucru se va rezolva pana la urma, pentru ca viitoarea mamica a inceput sa aiba pofte culinare… Cel mai des cere supa de pui si fructe.


Camelia Şucu o sa fie domnisoară de onoare chiar la nunta fiicei sale?

Asa este! Se pare ca femeia de afaceri nu vrea sa fie strigata “soacra mica” la cel mai important eveniment din viata copilului sau, asa ca a ales sa joace rolul de domnisoara de onoare. Pana la urma e singura si frumoasa, asa ca nu vedem de ce nu? Mai mult decat atat, pentru ca e pusa mereu pe distractie, fiind intalnita adesea prin cluburile bucurestene, madame Şucu vrea sa organizeze chiar ea petrecerea burlacitelor.
Pana anul viitor, cand va avea loc marele eveniment, Camelia are tot timpul sa se pregateasca.



 

Taguri: