Camelia Sucu, o prezenta cu stil la evenimentele mondene. Ce parere ai? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Oare se va sfarsi lumea inainte de-a apuca noi s-o vedem pe Amalia Năstase imbracata in rochii colorate?!

Nu de alta, dar felina apare mai mereu invesmantata... in negru. Nu a facut exceptie nici acum. Cu toate astea, a renuntat la stilul conservator, in favoarea unei rochii inedite, cu dungi laterale paietate si cu fermoar la spate... care este foarte sexi! Rochia, nu fermoarul! Per total, o tinuta tinereasca si indrazneata, care ii pune in evidenta talia si picioarele frumoase! Pantofii si clutch-ul sunt, de asemenea, de efect, parul e frumos coafat, iar machiaj se prezinta drept discret! 10 cu felicitari!

Vai de noi si de noi! Tania, draga, ce-o fi fost IN capsorul tau? Sau, mai bine
spus... PE capsorul tau? Trecere in revista, rapida, a tinutei: colanti... cizme cu blanita... o bluza neagra... o haina de blana... plus o caciula din blana de vulpe argintie, pe cap. Pai sa stii tu, finutza domnisoara, ca setul asta era mai degraba potrivit pentru a fi scos la o plimbare cu cainele, prin parc, decat pentru a fi afisat la un eveniment monden! Cat despre blana... chiar daca ea se poarta, nu ne place! Sorry!!!

Situata la polul opus, Camelia Sucu stie ce inseamna sa ai o aparitie discreta si eleganta, iar fiecare eveniment monden este un nou
prilej pentru ea de a le da o lectie de stil tuturor celor prezenti. De data asta a ales o rochie neagra, lunga si accesorizata discret, cu cateva bijuterii valoroase. Femeia de afaceri intra cu siguranta in categoria celor BINE IMBRACATI, sau IMBRACATE, in cazul de fata. In sprijinul tinutei a sarit si parul... coafat foarte frumos si prins intr-o coada ce cade pe umar... a la „zeita din Grecia antica” si alta nu!

De felul ei, ne este extrem de simpatica Dana Savuica! De data asta insa, va trebui s-o conducem catre intrarea in sectorul „DEZASTRU VESTIMENTAR”! Pantalonii
trapez nu mai sunt in tendinte de ceva vreme... plus ca acopera pantofii in intregime. Nici bluzita transparenta, cu aplicatii de dantela, nu ne place. Iar blana de nurca de pe umeri este de-a dreptul... nasoala. Ca sa nu mai vorbim despre cele doua siraguri de perle si despre bratarile sclipicioase... De – zas – tru!

Valentina, in schimb, pe langa faptul ca este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, este si una dintre cele mai bine imbracate.
De data aceasta, doamna Pelinel – sau, mai exact, Boureanu – a purtat o rochie neagra, din benzi elastice, semnata de Herve Leger... si a renuntat la orice fel de accesoriu. Rochia era oricum incarcata, in partea de sus. De asemenea, machiajul blondinei este unul discret, iar coafura... una naturala. Ne place!





 

Taguri: