Camern Bruma, insarcinata? Vedeta TV a lamurit misterul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

O sursa apropiata vedetei a confirmat ca aceasta face frecvent controale la o clinica de specialitate cunoscuta, insotita de iubitul ei Mircea Badea.

E la curent cu alimentatia potrivita unei femei insarcinate si chiar ne-a spus ce trebuie sa faca o mamica inca din primele luni de sarcina. E clar, e pregatita pentru prima ei sarcina! Dar oare chiar e insarcinata sau sunt doar niste speculatii? Tacerea ei ne face si mai curiosi, asa ca insistam! De ce evita Carmen Bruma acest subiect?

O echipa a Stirilor Kanal D a urmarit-o pe Carmen Bruma la un eveniment monden.

Avea un zambet stralucitor si isi atingea usor abdomenul. Gusta cu pofta dintr-un suc natural si poarta o rochie ce ridica si mai multe semne de intrebare. Iar relatia veche de 12 ani dintre prezentatoarea tv si Mircea Badea e cunoscuta drept una fara cusur. Si cine stie, daca odata dezvaluit misterul, in locul inelului purtat cu mindrie nu va aparea o verigheta?

##VIDEO83855##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.