Campania “Deschide usa crestine, Kanal D vine la tine” debuteaza astazi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:29

Kanal D intra in casele oamenilor din intreaga tara pentru a le aduce bucuria Sarbatorilor. Stirile Kanal D demareaza astazi, 5 decembrie 2011, a doua editie a campaniei de Craciun “Deschide usa crestine, Kanal D vine la tine”. Prezentatorii Stirilor Kanal D vor colinda tara in lung si-n lat pentru a gasi familii nevoiase carora le vor duce cadouri si produse pentru masa de Craciun.

Este al doilea an cand vedetele Kanal D intind o mana de ajutor semenilor cu probleme. Christian Sabbagh va merge in Timisoara, Oradea si Cluj, Bianca Ionita va ajunge la Iasi, Piatra Neamt si Galat i, Daiana Anghel la Sibiu, Brasov si Constanta, iar Silvia Ionita si Simona Patruleasa vor vizita familii din Bucuresti.

In aceasta seara, campania
demareaza prezentand cazul Gabrielei, o fetita de 10 ani din Iasi care nu si-a cunoscut niciodata tatal, iar de mama a fost parasita imediat dupa nastere. Fetita locuieste cu bunicii care sunt nevoiti sa se descurce dintr-o pensie de 400 de RON. Bianca Ionita este cea care a vizitat-o pe Gabriela si a aflat ca aceasta invata extraordinar de bine la scoala, dar ca se topeste de dorul mamei care a parasit-o.
Kanal D i-a daruit micutei produse pentru masa de Craciun, astfel ca in acest an Gabriela si bunicii ei nu se vor mai gandi ca nu au ce sa puna pe masa de Sarbatori.

“Este un caz care m-a emotionat inca de la inceput. M-a socat faptul ca la noua ani aceasta fetita are capacitatea de a intelege si de a ierta. Desi mama ei a parasit-o, ne-a spus ca ea tot o iubeste si o asteapta sa vina.
E impresionant!”
, ne-a declarat Bianca Ionita.

Nu pierdeti Stirile Kanal D de luni pana vineri, de la ora 19.00, prezentate de Christian Sabbagh, si simtiti alaturi de Kanal D bucuria de a darui!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.