Campinatul Mondial din Brazilia este mana cereasca pentru Romania! IATA MOTIVUL

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 11:20

Nu ca ne-am lauda foarte tare cu performantele, insa microbistii pariaza pe sume grele evolutia din Cupa, chiar daca tara noastra este absenta!

Toata lumea e cu ochii pe Brazilia care vreme de o luna va fi buricul lumii. In cateva ore se va da startul Campionatului Mondial de Fotbal din tara lui Pelle… Pana una alta,  ravasita de violente de strada.

Nici Romania nu sta cu mainile in san. Meciurile de fotbal sunt mana cereasca pentru cei care stiu sa faca bani din asta.
Daca in Brazilia, Rio e zona fierbinte, in Bucuresti, Centrul Vechi este locul in care microbistii vor simiti adrenalina meciurilor ..chiar daca nationala noastra nu a ajuns pana acolo!

Si cum spectacolul pare mai

interesant cand e urmarit cu gasca de prieteni, pub-urile din Centrul vechi s-au pregatit cu mii de litri de bere caci setea de fotbal trebuie stinsa cumva! Unii vor sa isi atraga clientii cu produse in culorile braziliene. Si cum un asemenea eveniment nu poate fi ratat de impatimitii fotbalului, casele de pariuri sunt gata si ele sa dea lovitura:

„Ne asteptam la un aflux mai mare de clienti in aceasta perioada, in special vor fi clienti de eveniment care vor veni strict pentru meciurile de la Cupa Mondiala”.
Sunt si cativa jucatori favoriti pe biletele de pariuri:„ la titlul de golgeter, Lionel Messi este principalul favorit”

Desi nu participam la Campionatul Mondial, totusi, in visteria statului vor intra bani frumosi! Pentru fiecare bilet de pariu vandut, administratorii trebuie sa vireze statlui cate 5 la suta, iar jucatoriilor care castiga mai mult de 600 de lei, statul le cere 25 la suta!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La Galati, patroniii barurilor care au jucat la pariuri sunt hotarati sa faca cinste tuturor clientilor, daca

biletul completat va iesi castigator.

Marketing, nu gluma la un patron in barul caruia cine anticipeaza jucatorul care va marca golul sau scorul final al partidei, va fi rasplatit cu bere gratis!

In Banat, Cupa Mondiala este asteptata cum se cuvine! Si, pe langa halbele de bere reci ca gheata, patronii vin si cu surprize ca sa atraga cat mai multi pasionati de fotbal: vor fi impartite bilete de pariuri! Lumea intreaga este in fierbere si asteapta cu sufletul la gura fluierul de inceput al Cupei Mondiale.

 

Taguri: