Campion la kickboxing si vedeta EXATLON, Andrei Stoica joaca fotbal cu fosti mari campioni ai Stelei!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 14:05

Om de baza in formula celor 10 vedete care participa la EXATLON, reality show-ul difuzat de Kanal D din 7 ianuarie, campionul la kickboxing Andrei Stoica are planuri marete in emisiunea concurs filmata in Republica Dominicana.

„Stiu ca pot sa castig. Iar atunci cand doresc ceva, obtin!”, a marturisit Andrei Stoica, sportivul clasat in top 10 mondial la categoria semi-grea. Pe langa pregatirea specifica, luptatorul de 30 de ani participa uneori si la miute constructive alaturi de amicii Petre Marin si Sorin Ghionea, fosti internationali romani si campioni cu Steaua, care si-au deschis impreuna o scoala de fotbal. 

“Asta-seara, echipa Stoica Brothers Fight Academy a jucat fotbal la prietenii nostri Petre Marin si Sorin Ghionea.

A fost frumos, ne-am distrat si speram sa mai repetam obiceiul!”, a notat Andrei acum cateva zile, la ultima distractie in sala inainte de inceperea provocarii EXATLON.

EXATLON, un altfel de reality show

EXATLON va marca o noua etapa in istoria formatelor reality, prin veridicitate, competitie suta la suta, sincronizarea din punct de vedere al raportului intre defasurarea competitiei si momentul difuzarii.

Telespectatorii EXATLON vor putea urmari aproape in timp real ceea ce se intampla cu concurentii. 20 de concurenti, dintre care zece sunt personalitati publice, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Un singur invingator va lua premiul cel mare al emisiunii EXATLON, de 100.000 de Euro. 

Exatlon reality show Kanal D Andrei Stoica

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.