Campionii Romaniei se reunesc de 1 decembrie la “Draga mea prietena”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:38

Joi 1 decembrie de la ora 9.30, Gabriela Cristea Toader va invita la o editie speciala a emisiunii “Draga mea prietena”, dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Marii campioni ai Romaniei, cei carora li s-au cantat imnul pe podiumurile lumii si care ne-au facut mandri ca suntem romani de-a lungul anilor, se reunesc la „Draga mea prietena ” pentru a ne impartasi momentele de glorie pe care le-au trait in lumea intreaga ca sportivi romani dar si cum vor sarbatori ziua de 1 Decembrie.

Cel mai bun canoist roman din toate timpurile, castigator a 22 de titluri in 11 editii ale Campionatelor Mondiale, medaliat de 9 ori cu Aur, Ivan Patzaichin vine la „Draga mea prietena”.
Vicecampioana europeana la lupte libere Estera Dobre, fostul jucator de fotbal si detinatorul Ghetei de Aur, Dorin Mateut, jucatoarea de tenis Sorana Carstea dar si reprezentanti din baschet si rugby.

Ne vom reaminti cele mai frumoase momente in care ne-am bucurat ani la rand si am strigat cu toti, la unison, ca suntem romani si, vom fi martorii unor reprezentatii inedite de karate, shotokan si kendo, oferite de tineri sportivi.


Nu ratati editia speciala din 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, a emisiunii “ Draga mea prietena ” prezentata de Gabriela Cristea Toader, joi ora 9.30, la Kanal D

 

Taguri: