Can Yaman, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, eveniment unic în viața sa, dincolo de platourile de filmare! Va renunța oare la actorie?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2021, 14:04
can yaman Foto(5)

Can Yaman, un actor talentat si apreciat in Turcia si peste hotare

Sursa: Instagram Can Yaman

Seducător, talentat și extrem de carismatic, Can Yaman a devenit un actor celebru și adulat și în Italia, țara în care a jucat recent într-un serial de excepție.

Chipesul actor Can Yaman este renumit nu numai pentru talentul și frumusețea să fizică ci și pentru faptul că este un adevărat Don Juan, datorită vieții sale sentimentale tumultoase. celebrul actor a cucerit multe femei, însă a și frânt multe inimi. În prezent acesta se bucură de mare succes pe plan profesional în Italia, unde joacă de ceva vreme într-un renumit serial, alături de mari actori italieni. Însă recent Can Yaman a anunțat că se pregătește de un eveniment în premieră din viață să și anume lansarea primei sale cărți.

Can Yaman, eveniment unic în viață sa, dincolo de platourile de filmare!

Deși are doar 31 de ani, Can Yaman a devenit unul dintre cei mai apreciați și admirați actori din tânăra generație în Turcia. Acesta este celebru atât pentru talentul lui desăvârșit cât și pentru viață să amoroasă extrem de tumultoasă. Can Yaman a cucerit multe femei superbe pe care le-a iubit pătimaș, însă de departe cea mai mare dragoste a fost și va rămâne frumoasă actrița Demet Ozdemir, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil, trăind

o poveste minunată împreună, vreme de aproape doi ani.

Citeste si: Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De ceva vreme îndrăgitul actor Can Yaman a început un proiect important în Italia, unde a jucat într-un serial de excepție ce i-a adus mare succes, devenind un actor admirat și de publicul italian.


Deși acesta avea în mod oficial o relație de iubire cu jurnalistă Deletta Leotta, în această vara, se pare că povestea lor a luat sfârșit, iar celebrul actor și-ar fi îndreptat atenția asupra noii sale partenere de serial, Francesca Chillemi, o superbă actrița de origine italiană.

De curând, Can Yaman și-a anunțat fanii din mediul virtual că se pregătește de lansarea primei sale cărți și este tare mândru de această realizare în premieră în viață să.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Can Yaman a decis că, pentru prima dată în viață lui, să vorbească despre sine, despre drumul lui, fără filtre. Cartea să va fi lansată pe dată de 30 noiembrie 2021 în librăriile din Italia, în limba italiană.

Citeste si: Cât câștigă cei mai cunoscuți actori turci pe fiecare episod filmat? Sumele sunt neașteptat de mari

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.