Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste cu o superba actrita din Italia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2021, 13:41
Foto(6)

Can Yaman este considerat un adevarat Don Juan, datorita vietii sale sentimentale tumultoase. Celebrul actor a cucerit multe inimi datorita frumusetii sale fizice si a talentului uluitor.

La doar 31 de ani, Can Yaman a reusit sa se remarce drept unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie in Turcia. Indragitul actor a cucerit de-a lungul multe femei frumoase si celebre, insa de departe cea mai intensa poveste de dragoste a fost cea traita alaturi de frumoasa actrita Demet Ozdemir, cu cativa ani in urma.

Can Yaman, unul dintre cei mai frumosi actori turci, traieste o noua poveste de dragoste!

Intre timp, Can Yaman a devenit un adevarat sex-simbol in Italia, tara in care filmeaza pentru noul lui proiect, serialul „Viola come il mare”, un thriler politist cu note comice, ce are la baza cartea „Conosci l’estate?”, scrisă de Simona Tanzini care va fi difuzat de postul Canale 5 în toamna lui 2022, potrivit tvmania.ro

De cateva luni de cand a inceput sa filmeze in Italia, celebrul Can Yaman a jucat alaturi de frumoasa actrita italiana, Francesca Chillemi, despre care atat presa cat si fanii sai au speculat ca ar fi noua sa iubita. Se pare ca indragitul actor a pus intre timp capat povestii de iubire cu jurnalista Diletta Leotta, in aceasta vara, iar in prezent este liber sa isi caute o noua iubita.

Desi actorul nu a dorit sa se mediatizeze despartirea lor, in cele din urma acestia s-au dat de gol. Cei doi au petrecut vacanta de vara separat, Diletta a plecat cu prietenele la Monte Carlo, iar Can Yaman si-a petrecut vacanta Puglia și Campania. Iar la aniversarea jurnalistei din august, actorul nu a fost prezent alaturi de ceilalti invitati. Ulterior insa Diletta a acordat un interviu in care a confirmat despartirea lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: El a fost si va ramane marea dragoste a frumoasei actrite Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului! Imagini rare cu cei doi de cand formau un cuplu!

„Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere.

Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă. Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut.
Poate lucrurile au mers prea repede”,
a spus jurnalista.
Ramane de vazut daca celebrul actor turc Can Yaman isi va indrepta atentia asupra partenerei sale din serial, actrita Francesca Chillemi, sau va continua sa isi caute marea iubire.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.