Canapele si mese din nisip, ULTIMA FITA, pe terasele de pe litoral

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Nu mai stiu ce sa inventeze patronii de la mare, doar-doar le-or calca turistii pragul!

Si nu e vorba numai de carele alegorice ale primarului Mazare. Iata ce idee i-a venit proprietarului unei cafenele din Mamaia! Pe o piata cu o concurenta atat de acerba, fiecare vrea sa iasa in fata cum poate. Si daca v-ati obisnuit ca mai toti managerii de terase ori plaje sa va imbie, ba sa va asezati pe cele mai confortabile baldachine, ba sa va cufundati in pernele moi ale canapelelor luxoase, iata ca mobilierul de sezon, spulbera totul in cale.
Asta pana la prima furtuna mai serioasa.

Si, uite-asa, era castelelor de nisip parca a apus. Acum, altul e trendul. Atentie, insa, ca vorbim despre un 'mobilier" fragil. Cu siguranta va ganditi ca astfel de canapele n-au viata lunga pe plaja, mai ales atunci cand ploua si nu pot fi puse la adapost. Ei, bine, nu-i chiar asa!

In fiecare zi, canapelele sunt stropite cu apa sarata, de mare.
Iar cand ploaia le strica, intra la reconditionare. Daca in privinta ploii v-am lamurit, trebuie sa stiti ca nu exista o limita de greutate. Canapelele rezista indiferent de cati prieteni aduceti cu dumneavoastra.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.