CANCERUL poate fi invins! Uite 7 celebritati care s-au vindecat de aceasta boala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:58

Milioane de oameni din intreaga lume sunt "ucisi" in fiecare an de o boala necrutatoare: cancerul, mai ales daca nu este descoperit in timp util. Timpul este foarte important in tratarea acestei boli, cu cat este descoperit mai tarziu cu atat sansele de supravietuire sunt mai reduse. De aceea medicii recomanda ca in fiecare an sa se faca macar un control general, care sa poata scoate la suprafata eventualele semne ale cancerului.

Victime ale acestei boli s-au inregistrat si in randul celebritatilor, asa ca mai jos va prezentam 7 vedete care au invins cu succes cancerul. 

 

 

1. Kylie Minogue

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c1-38a8b5c43536e8bd92a7e6cd90963260.jpg

3. Lisa Ray

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c4-331e8ff4d5b094529cdfa7b45b5d494e.jpg

5. Rod Stewart

 Rod Stewart a fost dignostica cu cancer tiroidian in anul 1999 si a fost operat in 2001.

Interventia chirurgicala a avut un impact major asupra vocii lui si se pare ca a fost nevoit sa invete din nou cum se canta. Stewart s-a recuperat complet, dupa care s-a dedicat cauzei de sensibilizare in ceea ce priveste cancerul.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

6.

Sharon Osbourne

Sotia celebrului rocker Ozzy Osbourne a descoperit in anul 2002 ca este bolnava de cancer la colon, an in care l-a si tratat. Osbourne si-a revenit dupa ce a facut o serie de sedinte de chimioterapie si interventii chirurgicale minore. 

 

7. Lance Armstrong

Celebrul ciclist a fost dignosticat cu cancer testicular in anul 1996.

Dignosticul a fostfacut destul de tarziu avand in vedere ca s-a extns la plamani, stomac si creier, sansele de supravietuire era undeva sub 40%. Datorita spiritului sau puternic si a ajutorului celor din jur sportivul a reusit sa invinga aceasta teribila boala. Imediata dupa acest moment- 1997- el a creat "Fundatia Lance Armstrong" pentru a ajuta atat pacientii bolnavi de cancer cat si familiile lor.

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.