Incredibil! Cand a fost ultima relatie serioasa a lui Hamude de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Cand a fost ultima relatie serioasa a lui Hamude Putini fani s-ar gandi, dar Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei", nu a mai avut o relatie serioasa de mult timp.

Cand a fost ultima relatie serioasa a lui Hamude  Cel putin asta spune contul de Facebook al lui Hamude. 

Fostul concurent de la "Puterea dragostei" sezonul 1 si-a scris acolo ca ultima relatie serioasa a lui s-a incheiat pe 12 iulie 2016.

Sezonul trecut, la "Puterea dragostei", Hamude a venit sa isi gaseasca dragostea, insa in pofida faptului ca are un fizic de invidiat, fostul dansator nu a reusit sa isi faca o relatie.

El s-a orientat la inceput catre Simina, care nu a dorit sa fie cu el si s-a indreptat catre Alex Zanoaga, cu care s-a si casatorit in cele din urma si cu are un copil.

Cand a fost ultima relatie serioasa a lui Hamude

Hamude s-a apropiat de mai multe fete de la "Puterea dragostei", prima fiind Simina, insa nu a format niciun cuplu in casa.

Chiar si cu Bianca Hamude ar avea o istorie, el dezvaluind ca Bianca i s-a pus in brate la un date si ca ar fi fost dornica sa aiba ceva cu el.

Chiar daca pe partea amoroasa Hamude nu a avut succes la "Puterea dragostei", participarea cu siguranta l-a ajutat, avand in vedere ca Hamude s-a imprietenit cu Jador, iar, prin acesta, cu DeSanto, care se ocupa acum de cariera lui de cantaret.

Hamude recunostea ca fara prietenia cu Jador nu ar fi ajuns niciodata sa il cunoasca pe DeSanto.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hamude, scandal monstru cu Catalin: "Stai linistit, nu scapa"

Hamude a facut un live cu fratele lui Sergio si a amenintat dur un fost concurent de la" Puterea dragostei".

Este vorba despre Catalin, care a fost implicat intr-un scandal si cu Sergio si cu fratele acestuia.

Hamude l-a amenintat dur pe Catalin, dupa ce in prealabil ii luase apararea.

"Lua-i-as fata de sconcs. Ce sa vorbesc cu el? Imi pare rau ca i-am luat apararea, mai bine il bateau 5", a spus Hamude.

"Om de nimic, vorbeste prost de toata lumea, credeam ca e altceva. De-aia m-am enervat, ca i-ai luat si tu apararea", a replicat fratele lui Sergio.

"E jegos, vorbesti si de copii, de familii, cine esti tu sa vorbesti asa, infectule care esti? Jegosule, care esti! Stai linistit, ca nu scapa", a mai spus Hamude.

Citeste si: Ce face Hamude dupa ce fratele si tatal lui au fost arestati

Citeste si: Hamude, scandal monstru cu un concurent de la "Puterea dragostei"! "Stai linistit, ca nu scapa"

Citeste si: Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.